Çözüldü Kotlin neden Spring Boot'un tomcat sunucusunu başlatmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba.

Spring ınitlizor sitesinden sırayla Kotlin maven, Kotlin-groovygradle şeklinde proje oluşturdum ama Spring Boot yazısımı konsolda gösteriyor fakat "process finished with exit code 0" hatasız kapatıyor.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba.

Spring ınitlizor sitesinden sırayla Kotlin maven, Kotlin-groovygradle şeklinde proje oluşturdum ama Spring Boot yazısımı konsolda gösteriyor fakat "process finished with exit code 0" hatasız kapatıyor.

Merhaba,
Spring Boot'un otomatik olarak Tomcat'i başlatması için Spring Boot-starter-web bağımlılığının proje dosyanıza eklenmiş olması gerekli.

Eksik veya yanlış ise otomatik açmayabilir.
Arkadaşlar merhaba.

Merhaba,
Spring Boot'un otomatik olarak Tomcat'i başlatması için Spring Boot-starter-web bağımlılığının proje dosyanıza eklenmiş olması gerekli.

Çözüm
Uygulamanın loglarını inceleyin bir isterseniz? application.properties dosyanızda aşağıdaki satırı ekleyerek bilgi verebilir bize. Örnek olarak :
# application.properties
logging.level.org.springframework=DEBUG

Veya maven ve gradle terminal üzerinden çalıştırmayı deneyebilirsin.
mvn spring-boot:run

./gradlew bootRun

Merhaba,

Sağol teşekkür ettim. Dedidiğin gibi bağımlılıklar ekli değilmiş. Siteden bağımlılıkları ekleyerek indirdim. Sağol tekrardan.

Sağ ol teşekkür ettim. Dedidiğin gibi bağımlılıklar ekli değilmiş. Siteden bağımlılıkları ekleyerek indirdim. Sağ ol tekrardan.

Ne demek her zaman iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı