W3lys4 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 700 Yer USA , Illinois 21 Nisan 2021 #1 Kotondan ilk defa alışveriş yapıyorum web üzeri gecikir mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 21 Nisan 2021 #2 W3lys4 dedi: Kotondan ilk defa alışveriş yapıyorum web üzeri gecikir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Maksimum 7 gün.
W3lys4 dedi: Kotondan ilk defa alışveriş yapıyorum web üzeri gecikir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Maksimum 7 gün.
rechtssprechung Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #3 W3lys4 dedi: Kotondan ilk defa alışveriş yapıyorum web üzeri gecikir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer öngörülen bir sipariş tarihi verildiyse -ki muhtemelen bu tarih 7 iş günüdür- en geç 7 iş gününde kargolanır. Fakat o kadar uzayacağını sanmıyorum, birkaç güne kargoya verilir en geç.
W3lys4 dedi: Kotondan ilk defa alışveriş yapıyorum web üzeri gecikir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer öngörülen bir sipariş tarihi verildiyse -ki muhtemelen bu tarih 7 iş günüdür- en geç 7 iş gününde kargolanır. Fakat o kadar uzayacağını sanmıyorum, birkaç güne kargoya verilir en geç.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Nisan 2021 #4 Aldığınız andan sonra 4 gün 7 saat 11 dakika içinde kapınızı çalmış olurlar.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 21 Nisan 2021 #5 2 gün içinde kargoya verirler. Ama defolu ürün göndermezlerse şanslısın. Genelde yamuk dikişli ürünleri internet alışverişinde kakalıyorlar. Son düzenleme: 21 Nisan 2021
2 gün içinde kargoya verirler. Ama defolu ürün göndermezlerse şanslısın. Genelde yamuk dikişli ürünleri internet alışverişinde kakalıyorlar.
W3lys4 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 700 Yer USA , Illinois 21 Nisan 2021 #6 scanman dedi: 2 gün içinde kargoya verirler. Ama defolu ürün göndermezlerse şanslısın. Genelde yamuk dikişli ürünleri internet alışverişinde kakalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bershka da böyle bir şey başıma gelmemişti umarım yine gelmez. Koton biraz çakal bir marka güvenemiyorum ama uygun fiyatlı o yönü iyi.
scanman dedi: 2 gün içinde kargoya verirler. Ama defolu ürün göndermezlerse şanslısın. Genelde yamuk dikişli ürünleri internet alışverişinde kakalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bershka da böyle bir şey başıma gelmemişti umarım yine gelmez. Koton biraz çakal bir marka güvenemiyorum ama uygun fiyatlı o yönü iyi.
teyos000 Centipat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #7 Gelir hiç sorun olmaz, benim 2 günde gelmişti ama bu aralar kargolar yine yoğunlaştı herkes evde malum, 5 güne falan gelir seninki de.
Gelir hiç sorun olmaz, benim 2 günde gelmişti ama bu aralar kargolar yine yoğunlaştı herkes evde malum, 5 güne falan gelir seninki de.