Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 28 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar genel kültür vs. için hazır notları olan kaynak lazım. İçinde soru da olabilir sadece notlar da olabilir. Önerileriniz neler?
Arkadaşlar genel kültür vs. için hazır notları olan kaynak lazım. İçinde soru da olabilir sadece notlar da olabilir. Önerileriniz neler?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.579 Çözümler 20 28 Ocak 2024 #2 Ben10Ultimate dedi: Arkadaşlar genel kültür vs. için hazır notları olan kaynak lazım. İçinde soru da olabilir sadece notlar da olabilir. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Video ders notlarını alabilirsin. Tarih: Ramazan Yetgin - Coğrafya: Bayram Meral, Engin Eraydın - Vatandaşlık: Emrah Vahap Özkaraca. İsimlerinden yayınevleri çıkar zaten.
Ben10Ultimate dedi: Arkadaşlar genel kültür vs. için hazır notları olan kaynak lazım. İçinde soru da olabilir sadece notlar da olabilir. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Video ders notlarını alabilirsin. Tarih: Ramazan Yetgin - Coğrafya: Bayram Meral, Engin Eraydın - Vatandaşlık: Emrah Vahap Özkaraca. İsimlerinden yayınevleri çıkar zaten.