Kraken Tournament Edition 759 TL!

Katılım
7 Mayıs 2019
Mesajlar
5.825
Makaleler
2
Çözümler
21
Yer
Ojom - Umbara
Son düzenleyen: Moderatör:
1 yılı aşkındır kullanıyorum. Bunun siyahını v2 olan versiyonunu 700 tl'ye almıştım. Sanırım bu da v2. + ve - leri şöyle sıralayım:
+Bass ayarı güzel, baslı müziklerde kendini kaptırmanı sağlıyor
+Ses yalıtımı ortalama, ancak noise cancelling olmayan bir kulaklığa göre güzel
+Kulak yatığı rahat, 4-5 saatten sonra rahatsız etsede benim gibi koca kafalı biri için gayet rahat. Ama soğutucu özelliği vs. yok ortalama bi ısıda.
+THX özelliği çalıştımı güzel oluyor. Yani böyle ses kasmalı oyunlarda usta değilim ama istediğin zaman elinin altında ve 7.1'e göre bi tık daha iyi

-USB donglesi çok ama çok kötü, sesi güzel veriyor olabilir sıkıntı yok. Ama sürekli bug yaratıyor, hep aygıt yöneticisinde sorunlu cihaz olarak gösteriyor ki bu kronik bir problem. İşin en kötü ve gıcık taraflarından biri, dongle üzerindeki ses ayarları son seviyelere geldiğinde ÇOOK büyük bir sesle uyarı veriyor, ki bu yerinde zıplamana sebep oluyor bence bu kabul edilemez. Ama dongle üzerinden pek ayar yapmayarak kurtardım diyebilirim. Ses açma ve kapama windowstan yapıyorum
-Tizler yok denecek kadar az. Bayıla bayıla dinlediğim bir sürü müzik eğer tiz ağırlıktaysa çamur gibi geliyor. Equalizer ayarından anlamadığım için böyle bıraktım.
-THX her oyunda çalışmıyor ve çalışan oyun sayısı bir elin parmağını geçmiyor çünkü çalıştığı lanse edilen oyunlarda bile aktif olmayabiliyor.
-Synaps yazılımı öyle hafif CPU yormayan bir yazılım değil. Şöyle modern 8 çekirdek işlemcili sistemin yoksa sistemini yoracaktır, ki Synaps olmayınca THX'in işlevi kalmıyor.

Sonuç olarak, THX özelliği için almak istiyorsan alabilirsin fakat üst derece performans bekleme derim. 300 liralık Cooler Master kulaklıklarla çok da bir farkı yok ses kalitesi anlamında.
Edit: Kulaklık baya sağlam, kozmetik anlamda 1 yıldır ilk günki gibi ki öyle temiz de kullanmam.
 
Bu kulaklığı kullandım, gerçekten Cloud 2 çok daha iyi. Tercih sizin.
 
Farkları nedir ikisi de aynı marka model olarak geçiyor bilmediğimden soruyorum? Bilen varsa eğer.

Detay özelliklerine fazla hakim değilim ama Tornament Edition'da pedler daha kaliteli, mikrofonu daha iyi ve THX spatial Audio kullanılıyor, 7.1'den daha üstün bir teknoloji.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı