Krallık kitapları önerisi

Anrwqq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sissoylu serisini okudum yeni o tarz bir kitap yani krallığı sıfırdan yapmak, krallıklar arasındaki savaşı anlatan, bir adamın köylüden kral olduğu veya devrim ile krallığın yok edilip krallığı savaşta kahraman olan birinin yönettiği (yani bu olaylar olan) bir kitap önerisi olan varsa sevinirim. Birde kingdomdu galiba ismi öyle bir anime var bir köylünün çalışarak, savaşarak ün kazanıp rütbeler atladığı bir kitap o da güzeldi. Önerilerinizi söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taht oyunları okuyabilirsiniz krallıklar var içinde ama dediğiniz gibi köylüden kral olan bir seri bilmiyorum.

Sizin tercihinize kalmış dizisi de çok iyidir kitabı da çok iyidir.
hocam birde birşey daha soracağım dizisi final verdi. Ben google a yazdım ama yeni kaynak hiç bulamadım kitap seriside bitti mi ? Yeni kitaplar arasında çok zaman farkı varmış bu yüzden eğer seri bitmediyse yarıda bırakmak istemiyorum hikayeyi.

hocam birde birşey daha soracağım dizisi final verdi. Ben google a yazdım ama yeni kaynak hiç bulamadım kitap seriside bitti mi ? Yeni kitaplar arasında çok zaman farkı varmış bu yüzden eğer seri bitmediyse yarıda bırakmak istemiyorum hikayeyi.
Merhaba! Evet, Taht Oyunları (Game of Thrones) serisi, George R.R. Martin'in A Song of Ice and Fire adlı kitap serisinin ilk kitabıdır. Ancak serinin tamamı henüz bitmedi. Şu ana kadar 5 kitap yayımlandı:

1. A Game of Thrones (Taht Oyunları)
  2. A Clash of Kings (Kralların Çarpışması)
  3. A Storm of Swords (Kılıçların Fırtınası)
  4. A Feast for Crows (Kargaların Ziyafeti)
  5. A Dance with Dragons (Ejderhalarla Dans)
Serinin son iki kitabı olan The Winds of Winter (Kış Rüzgarları) ve A Dream of Spring (Bahar Rüyası) hâlâ yazılmakta ve yayımlanmadı. George R.R. Martin, The Winds of Winter kitabı üzerinde uzun süredir çalışıyor, ancak kesin bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Kitapların TV dizisi olan Game of Thrones ise, dizinin 6. sezonuna kadar kitaplardan uyarlanmıştı, sonrasında dizi, kitapların henüz yayımlanmamış kısımlarını kendi hikayesiyle tamamladı.
ChatGPT nin cevabı bu şekilde.

Merhaba! Evet, Taht Oyunları (Game of Thrones) serisi, George R.R. Martin'in A Song of Ice and Fire adlı kitap serisinin ilk kitabıdır. Ancak serinin tamamı henüz bitmedi. Şu ana kadar 5 kitap yayımlandı:

1. A Game of Thrones (Taht Oyunları)
  2. A Clash of Kings (Kralların Çarpışması)
  3. A Storm of Swords (Kılıçların Fırtınası)
  4. A Feast for Crows (Kargaların Ziyafeti)
  5. A Dance with Dragons (Ejderhalarla Dans)
Serinin son iki kitabı olan The Winds of Winter (Kış Rüzgarları) ve A Dream of Spring (Bahar Rüyası) hâlâ yazılmakta ve yayımlanmadı. George R.R. Martin, The Winds of Winter kitabı üzerinde uzun süredir çalışıyor, ancak kesin bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Kitapların TV dizisi olan Game of Thrones ise, dizinin 6. sezonuna kadar kitaplardan uyarlanmıştı, sonrasında dizi, kitapların henüz yayımlanmamış kısımlarını kendi hikayesiyle tamamladı.
ChatGPT nin cevabı bu şekilde.
tamam hocam teşekkür ederim.

Game of thornes serisi çok ağırlıklı cinsellik ve vahşet barındıran bir seri. Ben iki kitabını okudum fakat bu kadsr fazla cinselliğe kafam yetmedi. Yazar çok fantazili,keza devamınıda çıkarmıyor yazar yani seriyi asla bitiremezsiniz. Kral katili gücesi serisi sizin isteğinize uyuyor. Köyden çıkıp krallığa giren ve en sonunda kral olan bir çocuğun hikayesi.

Chat gpt'yi düzelteceğim.6.sezona kadar değil 5.sezona kadar uyarlandı. Ve sonuna kadar sadık kalmadı. Bazı sadık kalmadığı yerlerde vardı.

Köyden çıkıp krallığa giren ve en sonunda kral olan bir çocuğun hikayesi.
Kitapta çok sevdiğimiz bir yazıda vardı, "Bir gün bir çocuk kaleye, ben kral olacağım diye bağırmış.. Herkes gülmüş,kral hariç.

Son düzenleme:
Game of thornes serisi çok ağırlıklı cinsellik ve vahşet barındıran bir seri. Ben iki kitabını okudum fakat bu kadsr fazla cinselliğe kafam yetmedi. Yazar çok fantazili,keza devamınıda çıkarmıyor yazar yani seriyi asla bitiremezsiniz. Kral katili gücesi serisi sizin isteğinize uyuyor. Köyden çıkıp krallığa giren ve en sonunda kral olan bir çocuğun hikayesi.

Chat gpt'yi düzelteceğim.6.sezona kadar değil 5.sezona kadar uyarlandı. Ve sonuna kadar sadık kalmadı. Bazı sadık kalmadığı yerlerde vardı.

Kitapta çok sevdiğimiz bir yazıda vardı, "Bir gün bir çocuk kaleye, ben kral olacağım diye bağırmış.. Herkes gülmüş,kral hariç.
Önerdiğiniz kitaba biraz baktım ve tam benlik gibi duruyor. Önerdiğiniz için teşekkür ederim.

Birde Fantastik büyülü bir evren ve biraz dram olan bir kitap öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı