Kratos vs Star Wars videosu

Atlas'in iki parmagi arasindan cikan birini nasıl bogabilir bir de onu dusundum🤔

Kratos'un dayanıklılığı ve gücü tartışıldığında aklıma ilk bu sahne gelir hep. Zaten adam çoğu şeye dayanıyor yetmiyor ölüp yeniden geliyor. İkilemde kaldığımız olay da bu zaten farklı evrenler olduğundan tam ne etkisi olur kestiremiyoruz. Hatta ben bu yüzden bu konu hiç açmayacaktım fakat video sahibi ile tartıştığımdan açtım bu konuyu. Boğma olayına gelirsek bence Kratos kuvveti sayesinde Atlas'tan kurtuldu kas kuvveti ile yani ama boğulma direk soluk borusunu sıkarak gerçekleşiyor içeriden yani. Elini sokup tutmazsa sıkıntı yok ama bu Kratos, her şeyi beklerim yani :) Ayrıca biz sadece Anakin üzerinden örnek veriyoruz adam Star Wars demiş George Lucas Luke'un bile Anakin'den daha güçlü olduğunu söylüyor. Şöyle bir sıkıntı var ki Star Wars'da özellikle ön üçleme sonrası bir sürü karakter eklendi ve bazıları saçmalık derecesinde güçlü. Tabii gelip de onlarla kıyaslayamam, onun dışında Kratos çok dayanıklı dediğimiz gibi öyle iki sarsılmayla, çarpmayla hatta yerden yere vurulmayla çok da ciddi hasar almaz bence. Tabii karşısında ışık hızına çıkan bir uzay gemisini tek eliyle durduran Darth Vader'ı unutmamak lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yanlış anlaşılmasın, yüceltmek için söylemiyorum ama tüm gücünü kullanmıyor. Sadece gücü çok iyi kullanıyor demeye çalışıyorum.
 
Işın kılıcı bir saplansa ölür, ayrıca bir Tie-Fighter Kratosu çiğner.
O kadar kolay olacağını zannetmiyorum
1664481888149.png
Adamın karnında kocaman delik açıldı güçleri gitti o halde kendini uçurumdan attı ve 4. oyunda yine dimdik karşımıza çıktı.
Tie-Fighter konusuna gelirsek karakter karşılaştırması yapsak daha iyi olur.
 
O kadar kolay olacağını zannetmiyorum
Eki Görüntüle 1531404 adamın karnında kocaman delik açıldı güçleri gitti o halde kendini uçurumdan attı ve 4. oyunda yine dimdik karşımıza çıktı.
Tie-Fighter konusuna gelirsek karakter karşılaştırması yapsak daha iyi olur.

Eğer Star Wars evrenine geçerse, Star Wars karakterleri alır yani ev sahibi olan kazanır, gezegen yiyen Sith var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı