Kreatin kullanılmalı mı?

Barney28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 18 yaşındayım yeni fitnessa başladım sadece 3 haftadır gidiyorum. Hocam bana kreatin kullanmamı tavsiye ediyor sizce alıp kullanmalı mıyım? Zararları ve yararları nelerdir?

Kreatin kullanılabilir ama ilk aydan değil en azından bir 6 ay olsun biraz kütle oluşsun öyle kullanılabilir. Ve kreatin harici hiç bir supplement beş para etmez hepsi gereksiz şeyler. Kreatin gerçekten görünüş olarak etkisi görmesen bile kuvvet olarak ciddi bir etkisi var.

Ve kreatin harici hiçbir supplement beş para etmez hepsi gereksiz şeyler. Kreatin gerçekten görünüş olarak etkisi görmesen bile kuvvet olarak ciddi bir etkisi var.

Allah Allah öyle miymiş ya? Kreatin harici boşmuş, whey gayet gereklidir eğer ki günlük protein miktarı tamamlanamıyorsa, veyahut eğer kişinin enerjisi yoksa veya çok yoğun tempolu bir hayatı varsa keyfe bağlı preworkoutta gereklidir.

Allah Allah öyle miymiş ya? Kreatin harici boşmuş, whey gayet gereklidir eğer ki günlük protein miktarı tamamlanamıyorsa, veyahut eğer kişinin enerjisi yoksa veya çok yoğun tempolu bir hayatı varsa keyfe bağlı preworkoutta gereklidir.
Whey gayette gereksiz aynı paraya tavuk alsan çok daha fazla protein var ve ayrıca proteini peynir altı suyundan alacağına hayvansal protein alıyorsun ki o daha faydalı ve doğal.Pre workout iş görüyor ama para vermeye değer mi kişiye kalmıs.

Whey gayet de gereksiz aynı paraya tavuk alsan çok daha fazla protein var ve ayrıca proteini peynir altı suyundan alacağına hayvansal protein alıyorsun ki o daha faydalı ve doğal. Pre workout iş görüyor ama para vermeye değer mi kişiye kalmıs.

Adamın tavuğu hazırlamaya vakti yoksa whey gayet de şart, herkesin yaşam temposu aynı değil, peynir altı suyu da hayvansal bir protein peynir hayvansal bir ürün ya hani 😃?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı