Kreatin ve protein tozu önerisi

Sizin attığınız protein tozunun diğerine göre avantajı BCAA oranı fazla olması mı acaba bu üründede B6 olayı yok. Sizler daha iyi bilirsiniz tabii ki de.

Sizin attığınız protein tozunun diğerine göre avantajı BCAA oranı fazla olması mı acaba bu üründede B6 olayı yok. Sizler daha iyi bilirsiniz tabii ki de.

Yok hocam estağfurullah ben daha kaliteli bir marka yurt dışında tanınmış diye attım çoğu kişi Hardline'nın aromasını sevmiyor hem tatsız diyor diye attım.

İkisi de bilinmiş tanınmış bir marka size kalmış hocam beklemeseydiniz yılbaşından sonra zam geldi bayağı.

Yok hocam estağfurullah ben daha kaliteli bir marka yurt dışında tanınmış diye attım çoğu kişi Hardline'nın aromasını sevmiyor hem tatsız diyor diye attım.

Evet yorumlara bende baktım ama arkadaş tavsiyesiyle bakıyorum bende genelde o da içindeki özelliklere bakıyor ama anlıyorsanız kıyaslama yaparsanız hangsinde özellik çoksa onu da alabilirim değiştirip bakarsanız tabii. Bendeki ürün bu. İçerik kıysalması yaparsanız sevinirim.

Evet yorumlara bende baktım ama arkadaş tavsiyesiyle bakıyorum bende genelde o da içindeki özelliklere bakıyor ama anlıyorsanız kıyaslama yaparsanız hangsinde özellik çoksa onu da alabilirim değiştirip bakarsanız tabii. Bendeki ürün bu. İçerik kıysalması yaparsanız sevinirim.

attığım fotoğraf biraz eski şu konuda bayağı araştırmışlar hardline'nın ürünün içinde glisin (protein oranı arttırıcı bir ürün) kullandığını söylüyorlar Scitec Whey vs Hardline Whey

scitec alın geçin derim

konuyla ek incelemeleri moderatör arkadaş zaten atmış tekrar atayım dedim

Dosya Ekleri

• OrtaSekmentKarşılaştırmalar.png
    OrtaSekmentKarşılaştırmalar.png
    641,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 1689955766745.png
    1689955766745.png
    51,4 KB · Görüntüleme: 38
Attığım fotoğraf biraz eski şu konuda bayağı araştırmışlar Hardline'nın ürünün içinde glisin (protein oranı arttırıcı bir ürün) kullandığını söylüyorlar Scitec Whey vs Hardline Whey

Scitec alın geçin derim.

Konuyla ek incelemeleri moderatör arkadaş zaten atmış tekrar atayım dedim.

Bak bu olay canımı sıktı düşüneceğim olmadı yarın alayım diyorum biraz daha bakınayım ama gene de teşekkürler. Kreatin yukarıdaki kesin alacağım çünkü önceden kullanıyordum ve etkisini bayağı görmüştüm ama biraz da yenilenmiş mi diyeyim burada şöyle bir farklı ve fazla creatin gücü veren başka ürün var bir bakar mısınız içeriğine acaba?

Bak bu olay canımı sıktı düşüneceğim olmadı yarın alayım diyorum biraz daha bakınayım ama gene de teşekkürler. Kreatin yukarıdaki kesin alacağım çünkü önceden kullanıyordum ve etkisini bayağı görmüştüm ama biraz da yenilenmiş mi diyeyim burada şöyle bir farklı ve fazla creatin gücü veren başka ürün var bir bakar mısınız içeriğine acaba?

Hocam siz spora yeni başladınız ve whey mi almak istiyorsunuz anlamadım.

Attığınız üründe 180gram kreatin var toplam geri kalanı taurin betain filan vucüt fonksiyonlarını düzeltmeye yardımcı oluyor bana kalırsa pahalı.

merakımdan şu ürünün içindekiler farkına bakarmısınız diye sormak istedim özelliklerine farklı özellikleri var gibi duruyorda.

1. Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr Aromasız - Kreatin Monohidrat
2. Kingsize Nutrition Crea Complex 750 Gr - Kompleks Kreatin

Attığınız üründe 180gram kreatin var toplam geri kalanı taurin betain filan vucüt fonksiyonlarını düzeltmeye yardımcı oluyor bana kalırsa pahalı.

Anladım o zaman 1000 gr kreatinde sorun yok onu alacağım tek protein tozu kaldı o zaman.

Tabii orası öyle ama dengeli beslenme için fiyatlarda belli uçuk oluyor o yüzden toz takviyesi yapmak istiyorum hocam.
tozlar pahalı hocam 100gram tavuk göğsü 15lira 21gram protein var protein tozunda servis 33 lira 24gram protein var ben olsam tavuk göğsü yerdim protein tozları hem fiyatlarını uçurdular onun yerine kalan parayla bca,eaa,multivitamin,omega3 alırdım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı