Hayır. Ben anlatıyorum freelance iş yapıyorum yazılımla ilgili, müşteriler bana geliyor dedim. Aylık 15-20K gelirim var dedim verdiler.Bordro gerekiyor mu?
Hayır. Ben anlatıyorum freelance iş yapıyorum yazılımla ilgili, müşteriler bana geliyor dedim. Aylık 15-20K gelirim var dedim verdiler.Bordro gerekiyor mu?
Onları vermem daha da sıkıntıymış evet. Kusura bakmayın hocam tanımadığım birisine T.C. no’mu veremem yine de teşekkür ederim.Sistemden bakmam için T.C. ve doğum tarihi gerekecek buradan senin onları paylaşman daha sıkıntı.
Hayır. Ben anlatıyorum freelance iş yapıyorum yazılımla ilgili, müşteriler bana geliyor dedim. Aylık 15-20k gelirim var dedim verdiler.
Sadece gitmem yeterli o zaman. Sigortam halen devam ettiği için ona bakarak yapmazlar mı?Hayır. Ben anlatıyorum freelance iş yapıyorum yazılımla ilgili, müşteriler bana geliyor dedim. Aylık 15-20K gelirim var dedim verdiler.
Hocam yani bir fikrim yok. İlk kredi kartımı 21 yaşında aldım. Öncesinde bir kredi ile ilgili mevzum yoktu sadece 1 ay sigortam vardı.Sizin kkb puanıyla ilgili bir durum sizin ne söylediğiniz pek önemi yoktur.
Sizin ki daha rahat olur.Sadece gitmem yeterli o zaman. Sigortam halen devam ettiği için ona bakarak yapmazlar mı?
Kredi notum 900 küsur.Hocam yani bir fikrim yok. İlk kredi kartımı 21 yaşında aldım. Öncesinde bir kredi ile ilgili mevzum yoktu sadece 1 ay sigortam vardı.
Sizin ki daha rahat olur.
Şimdi genel konuşacağım, söyleyeceklerimin mutlak doğruluğu ve gerçekliği temsil etmemesi ile birlikte doğruluk payı da var.Hayır zaten yetmediği için kredi kartı kullanmak istiyorum![]()
Yapıkredi’den maaş alıyorum ama onlar direkt olarak reddediyor.Şimdi genel konuşacağım, söyleyeceklerimin mutlak doğruluğu ve gerçekliği temsil etmemesi ile birlikte doğruluk payı da var.
Herhangi bir bankanın size kredi kartı verirken, kendini güvenceye alması için sizin o bankadaki hesabınızda hangi tutarda olursa olsun bir mebla görmesi ve düzenli olarak hesabınıza yatan bir maaş tutarınızın olması gerekir. Bu mutlak %100 doğru değildir ama kredi kartı almanızda %99 yardımcı unsurdur.
Eğer bankada hiç paranız yoksa ve herhangi aylık bir gelir de gösteremiyorsanız, bankanın size kredi kartı vermesi için sebep araması gerekir.
Söylediklerimi %100 net ve doğru bilgi olarak algılamayın, sadece bildiğim kadarını aktarmaya çalıştım.
Birinden borç alın belli aralıklarla karar verdiğiniz bankaya para atın belli bir mebla oldutan sonra görüp vereceklerdir 3-4 gün aralıklar ile paralar yatırın kartı alınca boşaltırsınız hesabı.300 günlük sigortam var ve halen devam ediyor. Buna rağmen hangi banka uygulamasına başvurursam başvurayım hepsi red cevabını veriyor. Nasıl alabilirim?
Çalışmamama karşın Axess kart vermeye çalışmışlardı bana, hesabımda yüksek miktarda para giriş çıkışı da yapmıyorum.Eğer bankada hiç paranız yoksa ve herhangi aylık bir gelir de gösteremiyorsanız, bankanın size kredi kartı vermesi için sebep araması gerekir.
Söylediklerimi %100 net ve doğru bilgi olarak algılamayın, sadece bildiğim kadarını aktarmaya çalıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.