N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba kredi kartı çıkarmak istiyorum. Mesela ailemin gelirlerini gösterip çıkarabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Arkadaşlar merhaba kredi kartı çıkarmak istiyorum. Mesela ailemin gelirlerini gösterip çıkarabiliyor muyuz?
TheKill Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 625 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek RPA Developer 29 Haziran 2021 #2 Evet ama babanın da gelip imza atması lazım.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Niro dedi: Arkadaşlar merhaba kredi kartı çıkarmak istiyorum. Mesela ailemin gelirlerini gösterip çıkarabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hocam banka kartı çıkarın direkt. Borç harçta ebeveynlerinizi zor duruma sokmayın bence.
Niro dedi: Arkadaşlar merhaba kredi kartı çıkarmak istiyorum. Mesela ailemin gelirlerini gösterip çıkarabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Hocam banka kartı çıkarın direkt. Borç harçta ebeveynlerinizi zor duruma sokmayın bence.