AlperShal
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monster A7 v12.2
Intel i5-10300H
Nvidia GTX 1650Ti Mobile
2x8GB 2933mHz RAM
Hepsiburada'da da pek çok iade işlemi gerçekleştirdim, şöyle söyleyeyim; *Hepsiburada için konuşuyorum*Sorun orda zaten, kredi kartının sahibi olan kişi benim müşterim. Benden bir ürün alacak, ödemesini nakit yerine kredi kartıyla yapacak. Bizde de POS cihazı yok, o yüzden internet üzerinden telefon almak için kullanıcam. Bir sorun çıkarsa telefonda, iade etmek durumunda kalırsak ödeme o kişinin kartına mı yoksa bizim belirleyeceğimiz hesaba mı yatıyor onu öğrenmeye çalışıyorum.
Hepsiburada'da iade işlemi başlatırsınız, kargoya verirsiniz, incelemeye alınır, kabul edilir/edilmez.
Kabul edilmez ise (14 gün iade hakkınız var 14 gün içinde iade izi alırlar) geri yollanır. Kabul edilir ise panelinize bir menü açılır. (Bu menü iade işlemini başlattığında da açılıyor olabilir hatırlamıyorum tam) Kısaca menüyü özetleyeyim: İade ücretiniz 3-7 gün içinde hesabınıza yatacaktır.
*Menünün biraz aşağısında turuncu bir düğme*
Paranın iade adresi ile ilgili bir buton. Oraya IBAN girerek iadenizi o hesaba alabilirsiniz, eğer fotoğraf bulursam göndereceğim.