Kredi Kartı İle Alınan Ürünün İadesi Hakkında

Sorun orda zaten, kredi kartının sahibi olan kişi benim müşterim. Benden bir ürün alacak, ödemesini nakit yerine kredi kartıyla yapacak. Bizde de POS cihazı yok, o yüzden internet üzerinden telefon almak için kullanıcam. Bir sorun çıkarsa telefonda, iade etmek durumunda kalırsak ödeme o kişinin kartına mı yoksa bizim belirleyeceğimiz hesaba mı yatıyor onu öğrenmeye çalışıyorum.
Hepsiburada'da da pek çok iade işlemi gerçekleştirdim, şöyle söyleyeyim; *Hepsiburada için konuşuyorum*
Hepsiburada'da iade işlemi başlatırsınız, kargoya verirsiniz, incelemeye alınır, kabul edilir/edilmez.
Kabul edilmez ise (14 gün iade hakkınız var 14 gün içinde iade izi alırlar) geri yollanır. Kabul edilir ise panelinize bir menü açılır. (Bu menü iade işlemini başlattığında da açılıyor olabilir hatırlamıyorum tam) Kısaca menüyü özetleyeyim: İade ücretiniz 3-7 gün içinde hesabınıza yatacaktır.
*Menünün biraz aşağısında turuncu bir düğme*
Paranın iade adresi ile ilgili bir buton. Oraya IBAN girerek iadenizi o hesaba alabilirsiniz, eğer fotoğraf bulursam göndereceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı