Kredi kartı limit arttırımında sıkıntı çıkarmayan banka var mı?

@famehooker Sizde bir sorun var Yapı Kredi ve Garanti sorun yoksa artırırlar. Kartı ne kadar kullanıyorsunuz? Bankadaki gelir bilgileriniz nedir? Kart limitleriniz ne kadar?
Garanti 7500 lira limit vermişti
Aylık gelirim 30 bin civarı ykb’yi iki aydır kullanıyorum. 19000’di ilk başta limitim sonradan 25500 yaptılar

Mümkün ben daha fazlasını alıyorum ama çok çok iyi bir not olması lazım. Bende şuan 65K var mesela.
hangi banka o?:)

Garanti. Çok saçma çalışıyorlar. Annem'e kart çıkarttık çok eskiden aldığımız için limit 500 lira idi. Kartı kullanmaya başladı ama işte konu sapmasın. Limit arttırmak için bana geldi. Dedem her ay para gönderiyor o kadar limit olsa yeter dedi. Bende yüksek yapalım red yerse düşürürüz dedim. Gelen parayı yazmayı unuttum kazanç 0 girdik ve oldu. Sizde yaparsanız karşılaşacağınız argüman:

Garanti: Kaç TL olsun?
Siz: 10000
Garanti: Kaç para kazanıyorsun?
Siz: 0
Garanti: 10000 lira limitiniz gerçekleşti isterseniz düzenli limit arttırımı yapabilirsiniz.
Sallama kardeşim.

Garanti 7500 lira limit vermişti
Aylık gelirim 30 bin civarı ykb’yi iki aydır kullanıyorum. 19000’di ilk başta limitim sonradan 25500 yaptılar

hangi banka o?:)
Ben Yapı Kredi kullanıyorum ama 7 yıldır.

Asgarisini ödeyince daha hızlı arttırıyorlar diyorlar ne kadar doğru bilemem.
Ödeme oranın ve sıklığın ne kadar çok ise o kadar fazla fazla notun artar. Bu da ona göre limit çıkması demek. Ayrıca başka bankalardan kredi kartı varsa kişinin diğer kartlar, müşteri limitinden götürdüğü için istenen bankada daha az limit edinecektir.

Sallama kardeşim.
Hocam bende 8-10 ay önce yükselttim. 1500 limitliydi kartım, alacağım bir ürün vardı ama direkt nakit vermek istemediğim için kartımı yükselttim. Ekrana giriyorsunuz limiti yazıyorsunuz ne kadar kazandığınızı yazıyorsunuz ben limiti 4500 yaptım maaşa ise yine 4500 yaptım ana ekrana attı kartlara girdim tak 4500 lira olmuş. O zaman part time çalışıyordum ama 2100 gibi bir para kazanıyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı