Kredi kartı taksitli alışveriş iadesi

Hocam görüştüm ama tam anlatamadılar bir sıkıntı yok dediler.Lakin dönem borcu ilk taksitin eklenmiş haliyle geldi.Yani ödersem iade olmuş olan tutarı ödeyeceğim 3 ay boyunca ve yeni siparişimi de ödeyeceğim.Kafamın karıştığı yer burası.
Şuan mevcut borcum: Borcum + iade olan işlemin ilk taksiti (31 Aralıkta yapmıştım işlemi)

Ondan şöyle emin olabilirsiniz: Mevcut aldığınız ürünün taksit veya yatırmanız gereken tutarını ve varsa diğer harcamalarınızı yatırıp bu iptal ettiğiniz işlemi takip eder güncel borcunuzun olup olmadığına bakarsınız eğer var gözüküyorsa ya direkt iade yapıp işlemi iptal etmemişlerdir ya da banka içi bir sıkıntıdır tekrar iletişime geçersiniz. (alışverişi e-ticaret olarak yaptıysanız bir işlem numarası vermeleri lazım o elinizde olduğu sürece bir sorun yaşamazsınız.)

Hocam sizin yorumunuzda çıkarabildiğim bu sadece ilk taksit için olacak ve tekrar geri mi iade edilecek.
Bana da en mantıklı gelen sizin dediğiniz gibi iade yapıp işlemi iptal etmemeleri. Yani bir banka kartı gibi davranmışlar ama kredi kartı olduğu için iade etmiş olsalar da borcu ödemek zorunda olduğum.

İşlemi iptal ederek iade yerine doğrudan ödeme olarak yatırma yapmış olabilirler ama banka sorun olmadığını teyit ettiğine göre yüksek ihtimalle iptal edilen işlemi görüyorsunuzdur iade ile birlikte tutarınız normale döner ama belirttiğim gibi emin olmak için harcamalarınızı bire bir yatırın (bu sorun olduğunu düşündüğünü taksit tutarı hariç) güncel borcunuz gözüküyorsa o zaman sıkıntı vardır ki yüksek ihtimalle gözükmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…