Kredi kartı tavsiyesi

Selam arkadaşlar, kredi kartı bakıyorum. Amacım daha çok normal giyim alışverişi ve ekstra olarak oyun kodu, dijital servislerde kullanmak. Bu açıdan en çok kampanya hangi kartta bulunuyor acaba? Ayrıca yıllık bir ücret almaması da önemli. Bunların hepsi bir arada bulunmuyorsa en azından yıllık ücret almaması önemli. Enpara öneriliyordu ancak kampanyaları son dönemde büyük ölçüde azalmış ve son dönemlerde o kadar memnun değilmiş kullanıcıları. Öneriler için teşekkürler, iyi günler.

Tavsiyem Garanti Bankası'ndan alman, Yapı Kredi faizleri çok yüksek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Papara kullanıyorum zaten ancak kredi kartı bakıyorum. Şu an aklımda Bonus ve Maximum var, bu kartları kullanan arkadaşlar memnun olduğu ve olmadığı yönleri söyleyebilirse çok iyi olur açıkçası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Akbank Free (Hiçbir yıllık ücreti yok ama kampanyaları da az.) İnternet şubesi çok iyi Akbank'ın. Sanal kart falan oluşturabiliyorsun. Başka banka kartını öderken falan ek ücret almıyorlardı kendi kartından.
 
Ziraat kartlarından uzak durmanı tavsiye ederim. Kartlarından hiç memnun değilim. Temassızlarda yeni kart almama rağmen problem çıkarıyor. Ayrıca kampanya ve puan konusunda çok sığ. Babam Ziraat Bankası’nda çalışıyor, o bile Garanti’ye geçti. Ben de Garanti kullanacaktım ama İş Bankası evime yakın diye ona geçtim. Garanti’de Maximum kullanırsan mil ve puan da kasarsın.
Bu arada Troy kesinlikle önermem. Çoğu sanal posta geçmiyor.
 
@Akfortisev, Maximum'un her yönünden memnunum. Mükemmel bir kart ve bankası da bir o kadar iyi. MaxiPuanların Hepsiburada'da vs. geçmemesi kötü yine de. Yemeksepeti'nde geçmesi hoş. Her siparişe %20 veriyor.

Bonus'un uygulaması pek hoş değil ve Yemeksepeti gibi yerlerde puanı geçmiyor. Steam'de 30 TL'ye 15 TL puan vermesi tek işime yarayan yanı. Varlığını bile unutuyorum diyebilirim kartın. Bir de arada belirli bir harcamaya puan verdiği kişiye özel kampanyaları iyi oluyor. Müşteri hizmetlerinden ve uygulamalarından memnun değilim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı