Kredi kartı tavsiyesi

Selam arkadaşlar, kredi kartı bakıyorum. Amacım daha çok normal giyim alışverişi ve ekstra olarak oyun kodu, dijital servislerde kullanmak. Bu açıdan en çok kampanya hangi kartta bulunuyor acaba? Ayrıca yıllık bir ücret almaması da önemli. Bunların hepsi bir arada bulunmuyorsa en azından yıllık ücret almaması önemli. Enpara öneriliyordu ancak kampanyaları son dönemde büyük ölçüde azalmış ve son dönemlerde o kadar memnun değilmiş kullanıcıları. Öneriler için teşekkürler, iyi günler.
Ben yine de Enpara diyeceğim.
 
@Akfortisev, Maximum'un her yönünden memnunum. Mükemmel bir kart ve bankası da bir o kadar iyi. MaxiPuan'ların Hepsiburada'da vs. geçmemesi kötü yine de. Yemeksepeti'nde geçmesi hoş. Her siparişe %20 veriyor.

Bonus'un uygulaması pek hoş değil ve Yemeksepeti gibi yerlerde puanı geçmiyor. Steam'de 30 TL'ye 15 TL puan vermesi tek işime yarayan yanı. Varlığını bile unutuyorum diyebilirim kartın. Bir de arada belirli bir harcamaya puan verdiği kişiye özel kampanyaları iyi oluyor. Müşteri hizmetlerinden ve uygulamalarından memnun değilim.

Hocam alırsam normal kart alacağım, kendi üzerime almama izin vermiyorlar kontrollü bir harcama için annemin üzerine alacağım. Normal kartta da bu kampanyalar geçerli mi? Eğer geçerli ise maximum en mantıklı seçenek gibi gözüküyor ve kararım maximumdan yana olacak sanırsam.
Bonus çok iyi. Çoğu sitede ödemeyi taksite cevirirsen bonus la peşin fiyatına takside denk geliyor.

Hocam müşteri hizmetleri bir nebze sıkıntı bonusun bu korkutuyor, daha öncesinde deneyimledim.
 

Geri
Yukarı