Kredi kartından tek çekim yaptıktan sonra taksitlendirme olur mu?

1.257TL'lik bir harcama yapmıştım (222.50, 1034, 98TL olarak). İki ödemeyi de Erteleme/Taksitlendirme olarak 3 aya %3.66 faiz oranıyla bölüyor ama bu kez de yapar mı? Bu önemli işte. Her harcama için de faiz oranı aynı olmaz sanırım.

Evet, neye uygulayacağı belli olmuyor. World mobili inceledim ama sonradan taksitlendirmeye dair kampanya göremedim. Vakıfbank World geçen ay düzenlemişti tek çekim elektronik harcamayı faizsiz 6 taksite bölebiliyorduk.

Satış mağazası bilmez, emin olmak için yapıkredi'yi arayabilirsin. Galiba en sağlıklı çözüm bu olacak.

Sitede yazar örnek teknosa maximum 3 taksit demiş.
Screenshot_20231215_110623_Vivaldi Browser.jpg

Eğer ekstra taksit veya tek çekim yapıp sonradan taksit yaparsanız banka bedava yapmaz fark ödersiniz..

Evet, neye uygulayacağı belli olmuyor. World mobili inceledim ama sonradan taksitlendirmeye dair kampanya göremedim. VakıfBank world geçen ay düzenlemişti tek çekim elektronik harcamayı faizsiz 6 taksite bölebiliyorduk.

Satış mağazası bilmez, emin olmak için Yapı Kredi'yi arayabilirsin. Galiba en sağlıklı çözüm bu olacak.

Bugün müşteri temsilcisi ile konuştum. Belli olmaz diyor yapabilir de yapmayabilir de. Tek çekim riskine girmektense taksitli şekilde almak daha iyi olacak sanırım.

Sitede yazar örnek Teknosa maximum 3 taksit demiş. Eki Görüntüle 2053351

Eğer ekstra taksit veya tek çekim yapıp sonradan taksit yaparsanız banka bedava yapmaz fark ödersiniz.

Faiz oranına göre farkı direk taksitli alsak da ödeyeceğiz zaten. Ben onu göze almıştım da müşteri temsilcisi riske girmeyin dedi. Ay başı çat diye 50k ödeme çıkarsa bir de :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı