Kripto eğitim için kanal önerisi

Limosed

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2019
Mesajlar
844
Çözümler
4
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Kripto paralara yatırım yapmayı planlıyorum. Bu yatırımcılık için nasıl mantıklı yatırımlar yapabileceğimi, neyin nasıl yapılması gerektiğini, neyin ne olduğunu anlatan bir Youtube kanalı önerir misiniz? Onun dışında çok pahalı olmaması suretiyle Udemy kursu da önerebilirsiniz.
 
Normalde gereksiz mesaj olarak raporlayacaktım fakat bu reziliğini herkes görmeli.

Udemy kurslarına para harcama boşuna neredeyse hepsi internetten topladıkları şeyleri ücretli satmaya çalışan tipler.
 
İlk mesajınızda yatırım demişsiniz, ikincisinde al-sat yapacağım yazmışsınız. İkisi apayrı şeyler. Efloud, DD Finance, SMY Teknik, Alfa Kripto, Mrbbensait, Remdocan, PriceAction_Tr ve BitcoinAnalyzer ile al-sat yapmayı, daha geniş çerçeveyle bakmayı ve yatırım kafasını öğrenmeyi de Efe Bulduk ile keşfedebilirsiniz. Bu saydığım isimler, benim yıllardır filtreleye filtreleye en iyileri olarak gördüğüm nitelikli insanlar. Hepsinin ücretsiz Youtube kanalları var, bildiğim kadarıyla BitcoinAnalyzer'ın ücretli Udemy kursu da var ama Youtube hesabı son derece doyurucu. Yukarıda öneri olarak yoruma yazılan ismin daha dün olayı çıktı. Fenomen tadında laga luga yapan çok insan var, bu saydığım isimler fenomenlikten ziyade çıtayı yükselten ve faydası bol isimler. Zaten İngilizce var ise, gerisi lebi derya. Ama hepsi büyük emekle çalışma istiyor, aksi halde kripto bir anda tuzla buz olacağınız kadar riskli bir mecra.

* Düzenleme: İmla hataları.
 
Son düzenleme:
Yazıyı yazmaya gelmiştim fakat üstümdeki mesajda yararlandığım insanların hepsi geçmiş zaten. Benim bir şey yazmama gerek kalmamış. :D
 

Geri
Yukarı