Krize rağmen insanların hiçbir şeyden geri kalmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlar bizim din kardeşimiz değil mi? Onlar fakirken biz zenginiz. Gözünüz doysun.

Aaa lütfen bak şimdi konu fazlasıyla hassaslaştı tamam canım kardeş pakiler ve suriler biraz şer**siz olabilirler ancak onlara saygısızlık yaptırmaya izin vermem! Onlar bizim canım tatlı din kardeşlerimiz.
 
Onlar bizim din kardeşimiz değil mi? Onlar fakirken biz zenginiz. Gözünüz doysun.
Şu devlet arasında olan olaylar neden hep dine kayıyor bir türlü anlamış değilim açıkcası. Sorun çıksa Allah kitabı kalkan olarak kullanıyorsunuz.
 
Toplumun bir kısmı hakkında konuşup bunu genele yaymak doğru değildir. İnsanlarımız ciddi derecede sıkıntı içerisnde, insanlar zar zor geçiniyor. Ayrıca tatile gitmek veya dışarıya çıkıp birkaç yere gidip gezmek çok lüks bir şey değil, ucuzu var pahalısı var.
 
Sen bence asosyal kalmışsın, krizi de bahane ediyorsun. Üstelik kriz senin anladığın gibide değil. Senin aklında kriz olunca insanların sokakta sürünmesi falan geliyorsa, insanlar sürünmüyor ama neredeyse herkes eski hobilerinden ve zevklerinden feragat ediyor. E buna rağmen herkesin eve tıkılmasını beklemekte abes. Bence sen biraz hava al, pazar falan dolaş asıl gerçek krizin insanlara nasıl yansıdığını gör. Elbette insanlar kriz var diye yaşamayacak değil, herkes bir şekilde kısarak yaşıyor, yaşamaya çalışıyor.
Çok biliyorsun sen.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı