Kron vites ayarı nasıl yapılır?

ibo0123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta bisiklet aldım fakat vites 1'den 2'ye geçmiyor vitesi 2'ye ayarladigimda zincir 1'de kalıyor fakat 3'e 4'e geçiyor bunu neresinden nasıl ayarlayabilirim?

Bununla ilgili youtube videoları mevcut ama sıfır aldıysanız aldığınız yer ücretsiz hallediyor. Ayrıca genelde ilk bakımıda ücretsiz veriyorlar.

Bununla ilgili YouTube videoları mevcut ama sıfır aldıysanız aldığınız yer ücretsiz hallediyor. Ayrıca genelde ilk bakımıda ücretsiz veriyorlar.

Sağ olun hocam ama şu aralar çok sıkışık olduğum için gitmeye zaman bulamıyorum o yüzden kendim halletmeye çalışıyorum.

Arka aktarıcıya telin girdiği yerde dönen bir parça var. Eğer vitesi 1'den 2'ye atmana rağmen 1'den 2'ye geçmiyorsa teli gevşetmen gerek demektir. O parçayı saat yönünde çevir 2. çarka geçene kadar.

Çok sıkıntılı çalışıyor hocam onu yapınca düzelir mi?

Mekanik olarak bir bozulma yani aktarıcıda yamukluk eğiklik vs. yoksa düzelir. Arka vites ayarı bu şekilde yapılıyor.

Hocam biraz da aktarıcı yamuk gibi ama hicbiyere çarpmadı oda vidalardan mı ayarlanıyor.

Bir yere çarpmadıysa durduk yere yamulmaz. Sana öyle geliyordur.

Hocam doğru orada bir yamukluk yokmuş ama sizin dediğiniz yeri çevirdim o dediğim zorlanma geçti ama 1'den 2ye attığımda 1'den 3'e geçiriyor ben beceremedim galiba. O ayarı zorlanma geçtiği için o şekilde bıraksam sorun yaratmaz değil mi fazla sıkıldıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…