Kron XC300 urban downhill yapılır mı?

Kerim_Efe

Hectopat
Daha fazla  
Şahsen biliyorum yapılmayacak bir bisiklet ama hardtail bisikletle yapan insanlar var, yaparken bana bir şey olmuyor fakat bisiklete bir şey olacak diye korkuyorum. Bisiklette bir sorun çıkar mı yapmaya devan edersem?

Lastik değiştirirsen olur ama çift amorsitör önerilen yerlerden geçme.
Gidon da değiştirsen iyi olur atlama da kırılmasını istemezsin.

Lastik değiştirirsen olur ama çift amorsitör önerilen yerlerden geçme.
Gidon da değiştirsen iyi olur atlama da kırılmasını istemezsin.

Geçenlerde arka için amortisör bulmuştum fakat kadro şeklinden dolayı takılır mı bilmiyorum arka amortisörde şu endurolardaki gibi takılır mı sizce.

2011 ya da 2012 XC500 sahibiyim, İstanbul'da girmediğim yer kalmadı desem yeridir. Şimdiki modelleri bu kadar kaliteli ise sorun olacağını sanmam.
Hocam size benim bisikletin fotoğrafını atayım. Kendisi 10 yaşını geçti. Sizde bana kendi bisikletinizi atarsanız çok memnun olurum.Bizimkiler kadar sağlamı olmaz sanmıyorum.
IMG_20230514_012131.jpg

Hocam size benim bisikletin fotoğrafını atayım. Kendisi 10 yaşını geçti. Sizde bana kendi bisikletinizi atarsanız çok memnun olurum. Bizimkiler kadar sağlamı olmaz sanmıyorum.Eki Görüntüle 1778334

Atmama gerek yok çünkü aynısı, sadece bendeki daha temiz.

Sezonluk olarak kullanıyorum ve çatıya kaldırırken tüm bakım ve yağ işlemlerini yapıyorum.

Gerçekten ömürlük bisiklet.

Atmama gerek yok çünkü aynısı, sadece bendeki daha temiz.

Sezonluk olarak kullanıyorum ve çatıya kaldırırken tüm bakım ve yağ işlemlerini yapıyorum.

Gerçekten ömürlük bisiklet.

Ben temizlik ile uğraşmıyorum hocam. Zinciri yağlar, freni kontrol eder basarım pedala bana mısın demez. Yalnız makarada sıkıntı var hep ezik dolu viteslerde sıkıntı yapıyor. Makara değiştirip sürmeye devam edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı