KTC 27″ H27E6 300Hz alan kişiler kullanıyor mu yoksa iade mi etti?

KTC 27″ H27E6 kullanıyor msunuz, iade mi ettiniz?

• İade ettim

Oy: 0 0,0%
  • Kusurlu geldi,değişime gönderdim

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    1

univac

Centipat
Daha fazla  
Gerçek F/P ürünü ve forumda konusu bayağı etkileşim aldı. Bu monitörün konusunda kimisi memnun ama bir o kadar da olumsuz mesaj var. Uzun bir konu olduğu için H27e6'nın şikayetlerini bu konuda incelemek istedim. Monitörde şikayeti olanların ne gibi şikayeti var yazarsa sevinirim.

Ucuz etin yahnisi yavan olur.

Hem 320hz olsun + hem 2k ekran olsun + ekran parlaklığı 450cd olsun + fast ips olsun + 1ms gecikme süresi olsun + servisi ve garantisi tam takır olsun ama 10.999 TL olsun 😂😂

Ayran da ister miydiniz? Arkadaşlar teknolojik aletlerin genelin de mevzu basittir. Garanticisiyseniz eğer sorun olmasın ölü piksel çart çurt uğraşmayayım diyorsanız veya uzun vadeli düşünüyorsanız alacağınız şeyi mağazasından kontrol ederek veyahut internetten alacaksanız güvenilir siteden alacaksınız. Saçma sapan sitelerden alıyorsunuz 2-3 ölü piksel normal diyerek size ekranı geri yolluyorlar. Fırsatcılara imkan vermeyin. Ne alırsanız alın kendini piyasa da tutturmuş, yıllarca o işte ustalaşmış firmalar varken abidik gubidik markalara yönelmeyin 3-5 özelliği fazla diye.

Monitör alırken bunlardan şaşmayın;
  • ASUS (ROG Strix, TUF Gaming)
  • Samsung (Odyssey)
  • LG (UltraGear)
  • AOC (F/P gaming modeller)
  • MSI (Optix)
  • Gigabyte (Aorus / G-Series)
  • Alienware (Dell) (Yüksek segment)

Son düzenleme:
@ekodayii hocam bu konuda size katılmıyorum. KTC yerine Koorui G2721E aldım, kargoda sorunsuz geldi. Ölü piksel vs çıkmadı. Premium monitör değil farkındayım fakat fiyatına göre iyi. İkinci ekran olarak kullandığım eski monitörüm ASUS TUF, onun yanında malzeme, ayak vs kalitesiz olduğu ortada fakat görüntü olarak vaat ettiğini veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı