Küba SJ50 Pro alınır mı?

arthurmorgan5

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce bu motor alınır mı? 110CC dahil 35.000TL, küçük şehirde yaşıyorum kullanışlı mıdır yoksa diğer cub modellerini mi önerirsiniz?

Ben de düşünüyorum da hocam, aldınız mı? Almadıysanız bilen arkadaşlar bizi aydınlatırsa seviniriz. Kronikleri varsa neler, gidişi nasıl vs.

Cup motorlar şehir içi güzel motorlar sizi A'dan b noktasına güzel bir şekilde götürür. Alt takımları genel cuplarla aynı olduğu için parça sıkıntısı da çekmezsiniz. Bende cup motor kullanıyorum sıkıntısı yok.

Bütçe çıkamıyor veya ikinci el düşünmüyorsan alınır ama kalite anlamında çok bir şey bekleme. Ben de birkaç hafta önce aldım. İlk bakışta belli olmayan ufak kusurlar ve saçma sapan montaj hatalarıyla karşılaştım. Direksiyonun biraz yamuk olmasından tut, benzit filtresinin akıtmasına kadar. Çok ciddi sorunlar değil belki ama sıfır aldığın alette montajın, işçiliğin başta savma olması rahatsız ediyor.

Bütçe çıkamıyor veya ikinci el düşünmüyorsan alınır ama kalite anlamında çok bir şey bekleme. Ben de birkaç hafta önce aldım. İlk bakışta belli olmayan ufak kusurlar ve saçma sapan montaj hatalarıyla karşılaştım. Direksiyonun biraz yamuk olmasından tut, benzit filtresinin akıtmasına kadar. Çok ciddi sorunlar değil belki ama sıfır aldığın alette montajın, işçiliğin başta savma olması rahatsız ediyor.

İlk mesajımdan 1 gün sonra bende aldım hocam 30 bine ikinci el 4 bin km olarak 1 haftadir 200 küsur km yaptım, yakıt konusunda çok memnunum, gidişini beğendim ama yokuş konusunda çok bir şey beklememek lazım özellikle 2 kişi iken.

İlk mesajımdan 1 gün sonra bende aldım hocam 30 bine ikinci el 4 bin km olarak 1 haftadir 200 küsur km yaptım, yakıt konusunda çok memnunum, gidişini beğendim ama yokuş konusunda çok bir şey beklememek lazım özellikle 2 kişi iken.
Yokuşta bayılmasının yanında genelde 70 civarında tıkanıyor ve aşırı titriyor. Tabii daha rodajı bitmedi, 500 KM bakımı sonrası biraz daha açılır diye umuyorum.

Benimki 80 CC hocam yokuşta dediğiniz gibi yetersiz, son hız olarak tek başıma düz bir yolda 80 rahat görüyorum ibrede ama dediğiniz gibi titreme oldukça rahatsız ediyor.

Benimki 80 CC hocam yokuşta dediğiniz gibi yetersiz, son hız olarak tek başıma düz bir yolda 80 rahat görüyorum ibrede ama dediğiniz gibi titreme oldukça rahatsız ediyor.

Hocam motorunuzun rodajı bitti mi yoksa titreme sorunu mu var, başka cub modeli önerir misiniz?

İyi günler, motorunuz 50CC mi çünkü bazı bayilerde 110CC'ye çevrilmiş satılıyor bence yokuş konusunda bir sorunu olmaz diye düşünüyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı