Küba Space 50 Pro için disk kilidi önerisi

lCPTlMemoo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Küba Space 50 Pro markalı scooterım için disk kilidi önerisi istiyorum. Birkaç yerde araştırdığımda motorun diskine göre mm seçmelisin dediler, bu doğru mu? Ben yaklaşık 2-3 ay sonra yüksek CC bir motor alacağımdan biraz da ileriye dönük almak istiyorum fakat mm farkı var diyorlar, bunun hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ömürlük bir şey istiyorsanız ABUS kilitler bunun nirvanasıdır ama ücretlerde nirvana.6mm kilitler sağa sola bırakmak için iş görür.
6mm üstünü scooterda takamaz mıyım peki mm olayı nasıl oluyor?

Bu işinizi görür. Yükselttiğiniz CC'li makinede de kullanırsınız.

Teşekkür ederim sağ olun.

6mm üstünü scooterda takamaz mıyım peki mm olayı nasıl oluyor?

Teşekkür ederim sağ olun.

Takarsınız tabii ki de. Milimetre kısmı fotoğrafta işaretledim kısım oluyor. 6mm genellikle giriş seviye güvenlik denilebilir. Kendimde urban Security UR6 kullanıyorum. O da 6mm şekilde.

Dosya Ekleri

• abus-7000-rs1-detecto-alarmli-di_57467_1.jpg
    abus-7000-rs1-detecto-alarmli-di_57467_1.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 28
Takarsınız tabii ki de. Milimetre kısmı fotoğrafta işaretledim kısım oluyor. 6mm genellikle giriş seviye güvenlik denilebilir. Kendimde urban Security UR6 kullanıyorum. O da 6mm şekilde.

Evet fakat bazısı scooterlara en fazla 6 takabilirsin falan diyor ben 10mm olan abus trigger bulmuştum da olmaz falan dediler sorayım dedim.

Evet fakat bazısı scooterlara en fazla 6 takabilirsin falan diyor ben 10mm olan abus trigger bulmuştum da olmaz falan dediler sorayım dedim.
Diske göre yorum yapıyorlarsa doğru diyor olabilirler.Scooter disklerinde çok küçük delikler olabiliyor.Eğer sizinde öyleyse deliklerinden geçmeyebilir.Ona göre satın alın.

Diske göre yorum yapıyorlarsa doğru diyor olabilirler. Scooter disklerinde çok küçük delikler olabiliyor. Eğer sizin de öyleyse deliklerinden geçmeyebilir. Ona göre satın alın.

Çok teşekkür ederim.

Diske göre yorum yapıyorlarsa doğru diyor olabilirler. Scooter disklerinde çok küçük delikler olabiliyor. Eğer sizin de öyleyse deliklerinden geçmeyebilir. Ona göre satın alın.

Abus markasının hangi modelini önerirsiniz bir de.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı