Küçük Kardeşim sürekli oyun oynuyor ve agresif

Küçük çocuklara öyle FPS oyunları oynatmak çok sakıncalı bence. Ben onun yaşındayken GTA:VC tarzı hikaye oyunları oynuyordum.

O helikopter görevini yaparken akıl sağlımı kaybediyordum orası ayrı :D
 
Aslında mobil de beraber oynuyorduk Minecraft, yine oynasak engel olabilirim belki.

Benimle böyle ilgilenen biri olmadı be cidden kardeşinizi seven bir abisiniz sakın döverek falan düzeltmeye çalışmayın dediğimi uygulayın.
Benimle böyle ilgilenen biri olmadı be cidden kardeşinizi seven bir abisiniz sakın döverek falan düzeltmeye çalışmayın dediğimi uygulayın.

Zaten bu tarz oyunları 1 hafta kadar bir süre oynamadığınızda artık oynayasınız gelmiyor onu 1 hafta uzak tutmanız bağımlılıktan uzak kalmasına neden olabilir?
 
11 yaşında ki kardeşim Valorant bağımlısı oldu her gün 7-8 saat oynuyor ben engellemesem 15 saat oturacak oyunun başında, düzgünce anlatıyorum anlamıyor dövmek istemiyorum 10 yaş var aramızda. Dersleri baktığı yok notlar Full sıfır giriliyor ne yapabilirim bu konuda acaba?
Bu tür oyunlar sıkıntılı online chattekilerde küfür edince küçükse bi de örnek alır sıkıntı olur singleplay oyunlat oynatın . O da yaramadıysa pcye şifre koyun . 13 yaşıma kadar annemden izinsiz bilgisayar oynayamamıştım pc şifreli olduğu için . :) . Bu arada seni tebrik ederim . Kardeşini böyle düşünmen harika bazı abiler salıveriyor . Oturt dizinin dibine anlat hayatın oyun olmadığını . Onu da anlamadıysa bacağına falan hassas yerler olmadığı sürece hafiften vur akıllanır en azından abim beni böyle akıllandırdı . :)
 

Geri
Yukarı