Küçük masaya 2 monitör sığdırılabilir mi?

serkie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Macbook pro m2 max
Desktop: Amd Ryzen 7 7800 / RX 7700XT
Phone: iphone 15 pro & huawei pura 80 pro & google pixel 9 pro xl
Merhabalar,

Küçük bir çalışma odam ve daha küçük bir masam var. Masaüstü ve iMac kullanırken sök tak yapıyordum bir süredir. Birini kutulayıp diğerini kuruyordum ve çok sıkıcı olmaya başladı. Hem iMac hem de PC ekranını küçük masaya nasıl sığdırırım? Nasıl bir ekran aparatı zımbırtısı almalıyım? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Not 1: Masam raflı modellerden. Şuna benziyor:

Not 2: PC kasası yerde duruyor. Yere almamı söylemeyin 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde bir masan varsa çözüm bulman çok zor çünkü hem duvara bağlanan standlar, hem masaya bağlanan standlar uymayacak. Bunu uygun bir ürün olduğunu sanmıyorum.

Merhaba,

Küçük bir çalışma odam ve daha küçük bir masam var. Masaüstü ve iMac kullanırken sök tak yapıyordum bir süredir. Birini kutulayıp diğerini kuruyordum ve çok sıkıcı olmaya başladı. Hem iMac hem de PC ekranını küçük masaya nasıl sığdırırım? Nasıl bir ekran aparatı zımbırtısı almalıyım? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Not 1: Masam raflı modellerden. Şuna benziyor:

Not 2: PC kasası yerde duruyor. Yere almamı söylemeyin 😊

Masanı delerek kol alman lazım ya da dolabın yan kısımlarını kesebilirsin.

Masanı delerek kol alman lazım ya da dolabın yan kısımlarını kesebilirsin.
Masamı delebilirim. Nasıl bir model önerirsiniz? O ekran aparatlarından tavsiye ettiğiniz bir model var mıdır?

Bu şekilde bir masan varsa çözüm bulman çok zor çünkü hem duvara bağlanan standlar, hem masaya bağlanan standlar uymayacak. Bunu uygun bir ürün olduğunu sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki üründe masa delme aparatı da koymuşlar.

Masamı delebilirim. Nasıl bir model önerirsiniz? O ekran aparatlarından tavsiye ettiğiniz bir model var mıdır?

North Bayou F80 şu anda çok uygun(kollara göre)1000TL civarında
F160 var 2'li model 1500-1600TL
Eğer masa için yerin var ise masa almanı öneririm 1000TL'ye.

North Bayou F80 şu anda çok uygun(kollara göre)1000TL civarında
F160 var 2'li model 1500-1600TL
Eğer masa için yerin var ise masa almanı öneririm 1000TL'ye.
Alanım küçük ve raflarından yararlandığım için mevcut düzenime uyarsa daha iyi olur. 2'li model gördüm ama ekranlarımdan biri iMac . Onun monte edilmesi çok zor.

Sanırım NB içinden masaya sabitlemek için masa delinen aparatlardan da çıkıyor. En azından inceleme videosu öyle.

Alanım küçük ve raflarından yararlandığım için mevcut düzenime uyarsa daha iyi olur. 2'li model gördüm ama ekranlarımdan biri iMac. Onun monte edilmesi çok zor.

Sanırım NB içinden masaya sabitlemek için masa delinen aparatlardan da çıkıyor. En azından inceleme videosu öyle.

Ben buna rastlamadım bende alacağım aynı kolu ancak bana kalırsa
1 kol alın ve 1. ekrana takınca Mac kendi ayaklarında dursun.
Ya da masanın yan kısımlarını keserek daha büyük bir alan elde edin.

Bu arada masa delme aparatıyla ilgili bir şey göremedim-bulamadım delik açmak çok zor değil 1 matkap yeterli olacaktır ama yerini iyi ayarlaman lazım önce Mac'i yerleştir sonra ölçerek diğerinin yerini planla ve del.

Son düzenleme:
Ben buna rastlamadım bende alacağım aynı kolu ancak bana kalırsa
1 kol alın ve 1. ekrana takınca Mac kendi ayaklarında dursun.
Ya da masanın yan kısımlarını keserek daha büyük bir alan elde edin.

Bu arada masa delme aparatıyla ilgili bir şey göremedim-bulamadım delik açmak çok zor değil 1 matkap yeterli olacaktır ama yerini iyi ayarlaman lazım önce Mac'i yerleştir sonra ölçerek diğerinin yerini planla ve del.
İyi fikir. İyice ölçüp biçmek lazım.

Evet ben de 1 kol alıp onu kenara doğru esneteceğim. En azından planım bu yönde. Bu arada kasım indiriminde 500TL'ye yakın indirimde. Almayı düşünenlere duyurulur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı