Sengunalp Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2025 #1 Merhaba benim çakmağımda çok küçük bir vida var ve çakmağı açamıyorum. Küçük bir tornavidam var ama açamıyorım. Yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2025
Merhaba benim çakmağımda çok küçük bir vida var ve çakmağı açamıyorum. Küçük bir tornavidam var ama açamıyorım. Yardım.
Çözüm Sengunalp 1 Kasım 2025 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Birçok bıçakla denemiştim olmamıştı en son küçük bir çakı buldum onunla açtım.
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Birçok bıçakla denemiştim olmamıştı en son küçük bir çakı buldum onunla açtım.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 545 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2025 #2 Fotoğraf atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Sengunalp Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2025 #3 AezagmIn dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Halletim teşekkürler. Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 1 Kasım 2025 #4 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #5 Sengunalp dedi: Halletim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl cozdunuz? Benim de başıma geliyor bazen. Ya da yuvası oyulmuş oluyor çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Sengunalp dedi: Halletim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl cozdunuz? Benim de başıma geliyor bazen. Ya da yuvası oyulmuş oluyor çıkmıyor.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 545 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2025 #6 İş görebilir bu belki diğer yöntemlerden farklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
İş görebilir bu belki diğer yöntemlerden farklı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Sengunalp Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #7 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Birçok bıçakla denemiştim olmamıştı en son küçük bir çakı buldum onunla açtım. Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Genişletmek için tıkla... Birçok bıçakla denemiştim olmamıştı en son küçük bir çakı buldum onunla açtım.