Küçük yaşta ayakların büyük olması boyun daha çok uzayacağı anlamına mı gelir?

emin455

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün kafama takılan bir soruyu sizlere paylaşmak istiyorum, ChatGPT'ye sorduğumda ayak numarasının küçük yaşta uzun olmasının boy potansiyelinin de fazla olacağını söyledi. Benim 9 yaşımda ayaklarım 40.5 41 numarayı gördü şu an 15.5 yaşındayım 165 bir boya sahibim, son zamanlarda bilek ve bacaklarımın arka tarafları ağrıyor şu an 42 giyiyorum, 2 seneye 3 seneye yakın ayaklarım uzamasını durdurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayakların erken yaşta büyük olması boyunun kesin daha çok uzayacağı anlamına gelmez. Genellikle hızlı büyümenin işaretidir ama boy genetik ve başka faktörlere bağlı. Bacak ve bilek ağrıları da büyüme sancısı olabilir, normaldir. Ayak numaran büyümüşse, boyun da uzamaya devam etmiş olabilir ama ne kadar daha uzar tam bilemeyiz.

Merhaba bugün kafama takılan bir soruyu sizlere paylaşmak istiyorum, ChatGPT'ye sorduğumda ayak numarasının küçük yaşta uzun olmasının boy potansiyelinin de fazla olacağını söyledi. Benim 9 yaşımda ayaklarım 40.5 41 numarayı gördü şu an 15.5 yaşındayım 165 bir boya sahibim, son zamanlarda bilek ve bacaklarımın arka tarafları ağrıyor şu an 42 giyiyorum, 2 seneye 3 seneye yakın ayaklarım uzamasını durdurdu.

Arkadaşım 43 giyiyor boyu 165 alakası yok.

Geri
Yukarı