Küçükken açtığım TikTok hesabım tüm akrabalarıma yayıldı

Trolcük seni 🤣

TikTok 2016 yılında bytedance tarafından kurulmuş.

Şu an 15 yaşındasın. 15 yaşla 7 yaş arasında 8 yıl var. Aynı şekilde 15 yaşla 8 yaş arasında da 7 yıl var. 2022'den 7 yıl çıkardığımızda 2015 oluyor, 8 yıl çıkardığımızda da 2014 oluyor.

2016'da piyasaya sürülmüş bir uygulamaya 1-2 yıl önceden nasıl video paylaşabiliyorsun?

TikTok'tan önce Musically vardı 2014 Ağustos civarı çok fazla reklam veriyorlardı. O yaştaki bir çocuk reklamları görüp indirmiş olabilir ki yanlış hatırlıyor da olabilir. 7, 8 olmaz 8, 9 olur. Ne fark eder?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tutumum normal biraz da kendilerini geliştirmeleri gerek ağaca nasıl ciktiysan inmesini de bileceksin.

Güzel kardeşim durumun saçma olduğunun farkındayım ve bunu nasıl çözebileceğimi de biliyorum bunu zaten aklı başında bir insan eğlence için paylaştığımı anlar. Çevremdekiler böyle şeylerden ötürü beni yadırgayacak insanlar olsaydı şu an buraya bunları yazmaktan daha önemli önceliklerim olurdu. Bozuntuya verme. Ben yine de eğlenmeme bakarak soruyorum. Ne yapmalıyım?

TikTok'tan önce Musically vardı 2014 Ağustos civarı çok fazla reklam veriyorlardı. O yaştaki bir çocuk reklamları görüp indirmiş olabilir ki yanlış hatırlıyor da olabilir. 7, 8 olmaz 8, 9 olur. Ne fark eder?

Kardeşim kendimden utanmasam atacağım videolardan birini yaşa videodaki tipime bakarak çıkarım yaptım hadi 9 olsun seni mi kıracağım. Yarın bir şekilde sansürleyerek atarım videodan bir kesit söz veriyorum.
 
Kardeşim kendimden utanmasam atacağım videolardan birini yaşa videodaki tipime bakarak çıkarım yaptım hadi 9 olsun seni mi kıracağım. Yarın bir şekilde sansürleyerek atarım videodan bir kesit söz veriyorum
Hocam ben sana laf etmedim ki üstteki kendini akıllı sanan arkadaşa cevap verdim ben sana inanıyorum zaten o yaşlarda bunlar normal
 
Hocam ben sana laf etmedim ki üstteki kendini akıllı sanan arkadaşa cevap verdim ben sana inanıyorum zaten o yaşlarda bunlar normal

Gece dalgınlığıyla yanlış anlamışım kusura bakma. Burada yalanlayan arkadaşların bahsettiğim yaşlarda aynı videoları çektiklerine eminim ama kanıtlayamam. Ya da ben çok ağır geri zekalı bir çocuktum o zamanlar. İkiside doğru.
 
Eskiden yaptığınız şeylerden dolayı kendinizde hata aramayın. Adı üstünde, çocuk. Sorana da bunu söylersiniz.

Kendimde hata aramıyorum zaten ama videoları görseniz imha edilmem gereken biri olduğumu düşünürsünüz şahsen ben böyle bir çocuğum olsun istemezdim. Yahu bir video düşünün: Kafası 3 numara bir çocuk durduk yere kendini çekerek sağ ayağıyla kendini tokatlıyor. Neden ya neden.

Tamamen ailenin suçu o yaşta sağlıklı düşünemeyen bir "çocuğun" eline telefon verirlerse böyle sonuçları olur.
Kesinlikle katılıyorum buna. Diyecek hiç bir şeyim yok. Normalde katılmadığımı söyleyecektim ama videolar aklıma geldi. Sağolun.
 
Arkadaşlar direkt konuya gireceğim ben 15 yaşında normal bir insan evladıyım fakat benim 7 8 yaşlarımdaki halim çok şımarıktı ve o yaşlarımda yine bir şımarıklık yapıp TikTok açmışım. Bunu daha yeni ögreniyorum az önce kuzenim gösterdi bir videoyu ama benden önce gördüğü herkese göstermiş sağ olsun. Videoda "twörk wörk wörk" diye bağırarak dans ediyorum. Bu en basit örneği. Yarınım yokmuş gibi saçma sapan videolar çekip paylaşmışım. Aralarında dümdüz küfür ettiğim bir video da var. Benim bu durumu aile bireylerime de bir şekilde açıklamam lazım utancımdan babamın yüzüne bakamaz oldum. Durduk yere kendime gülmeye başladım sanırım iyi değilim. Ne yapmalıyım?
Bence mutlu olmalısın :D

Tiktok o kadar eski değil ki. Çokta eskiden olmamış gibi.
Unutulur bir şey olmaz. Hepimizin vardır öyle şeyleri.
Musicaly zamanlarıdır dostum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı