Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 31 Temmuz 2021 #21 Danone'nin içinde yoğurt var sanıyordum.
Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 3700x Sıvı Soğutmalı İşlemci | XFX RX 5600XT THICC III ULTRA 6GB VRAM Ekran Kartı | Geil Evo Spear AMD Ryzen Edition CL18 8x2 16 GB 3600 MHz Dual Channel Ram | Kingston A2000 Series SA2000M8/500G NVMe M2 SSD | Thermaltake 650W PSU | Thermaltake Versa T25 TG Kasa | Gigabyte B450M S2H Anakart | ASUS TUF GAMING VG277Q1A 165HZ 1MS 27" Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #22 Guthwine dedi: Danone'nin içinde yoğurt var sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Ne? Yok mu? Nasıl, ben hala var sanıyorum yoksa bile
Guthwine dedi: Danone'nin içinde yoğurt var sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Ne? Yok mu? Nasıl, ben hala var sanıyorum yoksa bile
1 108456 Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 803 Çözümler 5 31 Temmuz 2021 #23 Ben değil de bir küçük arkadaş; fast food menüsü olan kumru'nun kumru kuşundan yapıldığını düşünüp tepki olarak hiç yememek istemesi.
Ben değil de bir küçük arkadaş; fast food menüsü olan kumru'nun kumru kuşundan yapıldığını düşünüp tepki olarak hiç yememek istemesi.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 31 Temmuz 2021 #24 Wuesty dedi: Ne? Yok mu? Nasıl, ben hala var sanıyorum yoksa bile Genişletmek için tıkla... Yıllarca kandırıldık...
Wuesty dedi: Ne? Yok mu? Nasıl, ben hala var sanıyorum yoksa bile Genişletmek için tıkla... Yıllarca kandırıldık...
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #25 Merdiven altı denilen malların gerçekten merdiven altında yapıldığını zannediyordum.
Gasmask Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 31 Temmuz 2021 #26 Çiğ köftenin çiğ kıymadan yapıldığını sanardım.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.634 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #27 Pringles Kedisi dedi: Hocam, neden öyle sanıyordunuz ki? Bir şey mi size böyle bir düşünce oluşturdu, yoksa siz kendiniz mi vardınız bu fikre? Genişletmek için tıkla... Biraz mantıklı olmuş eski fikri. Kedi ve köpeğin tiplerine baktığında yani görüyorsun.
Pringles Kedisi dedi: Hocam, neden öyle sanıyordunuz ki? Bir şey mi size böyle bir düşünce oluşturdu, yoksa siz kendiniz mi vardınız bu fikre? Genişletmek için tıkla... Biraz mantıklı olmuş eski fikri. Kedi ve köpeğin tiplerine baktığında yani görüyorsun.
Gasmask Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 31 Temmuz 2021 #28 Sınıfta kalmayı seni okulda tutarlar sanıyordum.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.634 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #29 OPERATÖR GOD dedi: Bilgisayar donduğunda, "Hadi başarabilirsin, seni seviyorum" falan deyince bilgisayarın gaza gelip daha iyi olacağını sanıyordum. Ve en kötüsü; kısayol silince, o program da siliniyor sanıyordum... Genişletmek için tıkla... Ben kendimi tutamayıp onu diyorum donunca. Bir faydası olmadığı halde.
OPERATÖR GOD dedi: Bilgisayar donduğunda, "Hadi başarabilirsin, seni seviyorum" falan deyince bilgisayarın gaza gelip daha iyi olacağını sanıyordum. Ve en kötüsü; kısayol silince, o program da siliniyor sanıyordum... Genişletmek için tıkla... Ben kendimi tutamayıp onu diyorum donunca. Bir faydası olmadığı halde.
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #30 Gasmask dedi: Çiğ köftenin çiğ kıymadan yapıldığını sanardım. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle. Davut SilerHan dedi: Ben Başlıyorum. 1 - Maymunların küçükken maymun, büyüyünce goril olduklarını sanıyordum. 2 - Yabancı çizgi filmleri dublajlı diye Türk yapımı sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Arabaların dışardan egzozu görünürse benzinli görünmezse dizel zannediyordum.
Gasmask dedi: Çiğ köftenin çiğ kıymadan yapıldığını sanardım. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle. Davut SilerHan dedi: Ben Başlıyorum. 1 - Maymunların küçükken maymun, büyüyünce goril olduklarını sanıyordum. 2 - Yabancı çizgi filmleri dublajlı diye Türk yapımı sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Arabaların dışardan egzozu görünürse benzinli görünmezse dizel zannediyordum.