hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 31 Temmuz 2021 #31 Ezanı Allah okuyordu zannediyordum Tövbe Estağfirullah. Allah affetsin.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.634 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #32 hergeceaglıyorum dedi: Ezanı Allah okuyordu zannediyordum Tövbe Estağfirullah. Allah affetsin. Genişletmek için tıkla... Amin.
hergeceaglıyorum dedi: Ezanı Allah okuyordu zannediyordum Tövbe Estağfirullah. Allah affetsin. Genişletmek için tıkla... Amin.
OPERATÖR GOD Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.463 Makaleler 6 Çözümler 12 31 Temmuz 2021 #33 memospasa10 dedi: Arabaların dışardan egzozu görünürse benzinli görünmezse dizel zannediyordum. Genişletmek için tıkla... Arabadan çıkan seslerin hepsi egzozdan sanıyordum. Ve bu yüzden Kalabalık yerlerde insanlar konuştukları uzaktan belli olmasın diye arabalarda egzoz var sanıyodum.
memospasa10 dedi: Arabaların dışardan egzozu görünürse benzinli görünmezse dizel zannediyordum. Genişletmek için tıkla... Arabadan çıkan seslerin hepsi egzozdan sanıyordum. Ve bu yüzden Kalabalık yerlerde insanlar konuştukları uzaktan belli olmasın diye arabalarda egzoz var sanıyodum.
Gasmask Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 1 Ağustos 2021 #34 memospasa10 dedi: Zaten öyle. Genişletmek için tıkla... İlk defa yanlış sandığım bir şeyi doğru bilmişim.
memospasa10 dedi: Zaten öyle. Genişletmek için tıkla... İlk defa yanlış sandığım bir şeyi doğru bilmişim.