Küçüklükten kalma bir anım

yagiz123123

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Ben size küçükken yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. 12 yaşlarındaydım ve bilgisayarlara çok ilgim vardı. Babamın da eski 4 GB RAM Intel Core Duo işlemcili bir bilgisayarı vardı. (Bunu o eski bilgisayarda yazıyorum.) Her zamanki gibi bilgisayarı kurcalarken System32'ye girdim. Regedit'e girmez olaydım. HDD'de yeterli alan yoktu. O yüzden Internet Explorer'ı silmeye çalışıyordum. Regedit'te Explorer'ı gördüm, sildim ve arama motoru kayboldu. Korktum, Windows 10 kurulu bilgisayarın Regedit'ini aldım. Windows 7'ye kurmaya çalıştım. Kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Windows 7'nin onarma ekranı geldi. Bende önceden yaşadığım için güvenli modda çalıştırdım. Öylede açılmadı. Bilgisarcıya götürdük, format atacaktı, atamadı. 4 tane bölünmüş disk vardı, içinde de resimler. Sağ olsun yeni HDD taktı. Bu da böyle bir anım.
Okuduğun için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 2019 yılında format atarken Win 7 diye seçenek çıktı, çat ekran gitti 1 yıl sonra açtım işletim sistemi onarma diyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı