durmus eren Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 335 Çözümler 1 Yer Seyhan/Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #31 RUSHTOB dedi: Her küfür ettiğinde kendine vur. Kendine vurduktan sonra canın acıdığı için tekrar küfür edersen bilmem. Ama dediğim taktiği yap. Denenmemiş onaylanmamış. Tecrübe ile sabit değil. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsam büyük ihtimalle komalık olurum. Atsızsz dedi: Durduramazsın. Genişletmek için tıkla... 6 yıldır LoL oynuyorum ne kadar etkileyebilir ki
RUSHTOB dedi: Her küfür ettiğinde kendine vur. Kendine vurduktan sonra canın acıdığı için tekrar küfür edersen bilmem. Ama dediğim taktiği yap. Denenmemiş onaylanmamış. Tecrübe ile sabit değil. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsam büyük ihtimalle komalık olurum. Atsızsz dedi: Durduramazsın. Genişletmek için tıkla... 6 yıldır LoL oynuyorum ne kadar etkileyebilir ki
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 26 Mayıs 2022 #32 durmus eren dedi: Aniden her şeye ufak bir sinirlenme gibi durumlarda hemen küfür ediyorum. Nasıl önleyebilirim? Genişletmek için tıkla... İlk adım, istemek. Gerisi biraz zaman ile gelir.
durmus eren dedi: Aniden her şeye ufak bir sinirlenme gibi durumlarda hemen küfür ediyorum. Nasıl önleyebilirim? Genişletmek için tıkla... İlk adım, istemek. Gerisi biraz zaman ile gelir.
S SageMaine Centipat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #33 Ortamını düzelt. Bende ve arkadaşlarımda etki etti.