Merhaba arkadaşlar. Bugün rank atlama maçında takıma bir troll geldi ve durmadan bana kör atıyor ve silahlarımı çalıyordu ben de buna bayağı bir sövdüm. Hiç sesini açmadı dava edebilir mi?
İstese yapar mı yapar, yaşı küçüktür ama muhtemelen.
Merhaba arkadaşlar. Bugün rank atlama maçında takıma bir troll geldi ve durmadan bana kör atıyor ve silahlarımı çalıyordu ben de buna bayağı bir sövdüm. Hiç sesini açmadı dava edebilir mi?
Yaz kızım kışırtma sebebi silahları çalıp kör etme.Kışkırttığı için bir şey olmaz.
(Adliye Odası)Yaz kızım kışırtma sebebi silahları çalıp kör etme.
xKralTR gir kardeşim karambole. geldi aklıma bir an.Bu olayın zaten CS'de yaşanma ihtimali yok neredeyse, eğer Valorant'sa da genel kitleden yola çıkarak şunu söylüyorum: Başınıza bir şey gelmez, muhtemelen uğraşmazlar bile.
(Adliye Odası)
Hakim: "Sanık xxxbabapro987_TRTR_BOZKURT_CCC (...)"![]()
E kavga etsek de bir taraf RP aldığı için yine Riot'a yaradı. Adamlar şimdi bütün sesli sohbetleri inceleyerek davalık olay çıkartmaya çalışacaklarxKralTR gir kardeşim karambole. geldi aklıma bir an.
Sanığın 3 gün online oyunlardan uzaklaştırılmasına ve mağdur kişiye 1300RP vermesine karar kılınmıştır![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.