Küfür eden birini şikayet etmek

Karar sizindir efendim, bu olayı ben yaşasam kesinlikle affetmezdim. Önce sülaleme sayacak, sonra R vitese takacak. Yok ya?
Bilemedim hocam, küçük yapmıştır bir hata mı desem? Yoksa devam mı etsem?
Evi nerede aynı şehirde misiniz?
Evini söylemeyeyim hocam, aynı şehirde değilir ancak iller yakın. Bir otobüs biletiyle gidebilirim.
 
Evi nerede derken aynı semtte falan mı o anlamda demiştim :D konu içinde farklı şehirdeyse ben gram kendimi yorupta başka şehire bir çocuk için gidip uğraşmazdım ya dava açın ya da insiyafitinize bırakın.
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
Hocam her ay Technopat'ta raporlayın. Bu huyu sürekli devam ettirin. Hatta her hafta her gün raporlayın bu sayede peşinizi bırakır diye düşünüyorum ama. Benimki sadece düşünce.
Arkadaşlar ailemin haberi yok. Babam 15 yılı aşkın bir süredir İstihbaratçı Asker, ve haberi yok. Söyleyeyim mi sizce aileme?
 
Sene 2008-2009, sınıf arkadaşımla Facebook'tan küfürleşirdik, ablasıyım dedi inanmamıştım ona da sövdüm. Saydırdığım küfürleri babamın Face'ine atmıştı. Dayakçı ailem olmadığından dayak yemedim, ama 3 ay yüzlerine bakamadım, o günden beridir sanalda sövmem. Hatırlıyorlar mıdır acaba diye hala kendime soruyorum.

Ailesine şikâyet edip bırakman yeterli. Laftan anlamayan ebeveynler ise o zaman dava açarsınız. Muhtemelen sonuç alamayacaksınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı