Küfür eden birini şikayet etmek

Geçen R6 girdim karşıma 12 yaşında bir çocuk geldi. Neler neler dedi ve en sonda "babam savcı amcam hakim dedim, seni bir şikayet etsem hayatın kararır" dedim sonra oyundan çıktı.

Babam polis, annem hemşire. Sana iğne yaparsa görürsün gününü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2012 yılında benzer bir olayı bende yaşadım. Teamspeak sunucumuz vardı. CS 1.6 oynuyorduk. Adamın biri hile kullanıyordu. Uyardık adamı. Sunucumuzda bir de kendisi. Geldi her türlü değerimize küfür etti. Arkadaşlardan biri ekran kaydı almıştı o söverken. Gidip mahkemeye verecektik ama acayip erindik. Onun yerine adamı sunucudan banlayıp oyunumuza devam ettik :)
 
Bilemedim hocam, küçük yapmıştır bir hata mı desem? Yoksa devam mı etsem?

Evini söylemeyeyim hocam, aynı şehirde değilir ancak iller yakın. Bir otobüs biletiyle gidebilirim.

Hocam cahilliğine verin dava işlerine falan girmeyin ama öyle korkutun ki küfür değil ağzına k harfini bile almasın bunun gibiler ancak öyle akıllanır.
 
Evine gidip ailesine "Çocuğunuz internette anonim olduğunu sanıp insanlara ileri derecede küfürler ediyor fakat herkesin adresi rahatça bulunabiliyor, eğer bana değil de psikopat birine küfür etseydi o kişi çocuğunuzu bulup çok kötü şeyler yapabilirdi." demen yeterli bence. Sonrası ailesine kalmış. Ya bir güzel dayak yer ya da utancından yerin dibine girer.
 
Hocam elimde şöyle bir şey var, işe yarar mı?
hakaret suçu, Türk ceza kanunu madde 125-131 arasında şerefe karşı işlenen suçlar başlığı altında düzenlenmiştir. TCK 125. madde de hakaret suçu ‘’ bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.’’ Şeklinde düzenlenmiştir. Hakaret suçları nedeniyle yapılan yargılamalar asliye ceza mahkemesi tarafından yerine getirilir?

Tabii ki işe yarar ablam avukat sordum yani davaya verebilirsin.
 
Merhabalar. Sorum bu, birisi bana sanal üzerinden çok ağır küfürler etti. Kendisini şikayet edersem ne olur? Bazı bilgileri elimde.
Normalde küfür etse bir şey yapmam, ancak ailevi değerlerimi de iş içine kattı. Kendisi de bu forumda üye.
Yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyor olacağım.
Hocam bu zamana kadar bir gelişme var mı acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı