starmercy Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 603 19 Kasım 2022 #31 mrht1234 dedi: Discord'dan küfür edilmemiş konu sahibine Discord bilgi vermeyebiliyor küfür için ama konu sahibi Instagram'dan küfür etmiş şikayet edilse ceza alır. Genişletmek için tıkla... Okumamıştım ki ama yine bir şey olmaz..
mrht1234 dedi: Discord'dan küfür edilmemiş konu sahibine Discord bilgi vermeyebiliyor küfür için ama konu sahibi Instagram'dan küfür etmiş şikayet edilse ceza alır. Genişletmek için tıkla... Okumamıştım ki ama yine bir şey olmaz..
MSGADZE Decapat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #32 mrht1234 dedi: Discord'dan küfür edilmemiş konu sahibine Discord bilgi vermeyebiliyor küfür için ama konu sahibi Instagram'dan küfür etmiş şikayet edilse ceza alır. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabı silersem ne olabilir ki?
mrht1234 dedi: Discord'dan küfür edilmemiş konu sahibine Discord bilgi vermeyebiliyor küfür için ama konu sahibi Instagram'dan küfür etmiş şikayet edilse ceza alır. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabı silersem ne olabilir ki?
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #33 MSGADZE dedi: Hocam hesabı silersem ne olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Eğer şikayet edilirsen daha fazla ceza alırsın.
MSGADZE dedi: Hocam hesabı silersem ne olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Eğer şikayet edilirsen daha fazla ceza alırsın.
Selim Ateş Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 157 20 Kasım 2022 #34 MSGADZE dedi: Hocam özür diledim zaten ama adam görüldü atıyor Genişletmek için tıkla... Siz de ekran görüntülerinizi alın umarım dava açmaz. Beklemekten başka yapacağınız bir şey yok. Geçmiş olsun.
MSGADZE dedi: Hocam özür diledim zaten ama adam görüldü atıyor Genişletmek için tıkla... Siz de ekran görüntülerinizi alın umarım dava açmaz. Beklemekten başka yapacağınız bir şey yok. Geçmiş olsun.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.567 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #35 Bir şey çıkacağını sanmam. En kötü durumda gerçek hayatta beni kiskirtti der tüyersin.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 100 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #36 MSGADZE dedi: Merhaba ben lise 1 öğrencisiyim ve bu sabah Instagram'da bir videonun yorumlarımda biriyle tartıştım ve ona hakaret ettim, adam az önce bana DM'den yazdı haftaya sana dava açacağım dedi, ceza yer miyim? Genişletmek için tıkla... İsterse edebilir hakkı var. Ancak karşı tarafın ne yaptığına göre değişecek bir durum. Ayrıca pek uğraşacağını sanmıyorum.
MSGADZE dedi: Merhaba ben lise 1 öğrencisiyim ve bu sabah Instagram'da bir videonun yorumlarımda biriyle tartıştım ve ona hakaret ettim, adam az önce bana DM'den yazdı haftaya sana dava açacağım dedi, ceza yer miyim? Genişletmek için tıkla... İsterse edebilir hakkı var. Ancak karşı tarafın ne yaptığına göre değişecek bir durum. Ayrıca pek uğraşacağını sanmıyorum.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.567 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #37 Ayrıca ... Anlamını farklı bir şey olarak gösterebilirsiniz.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 20 Kasım 2022 #38 Bana da çok dendi yok dava edeceğim vs. çoğunluğu göz korkutma ha eğer takıntılı biriyse geçmiş olsun.
Bana da çok dendi yok dava edeceğim vs. çoğunluğu göz korkutma ha eğer takıntılı biriyse geçmiş olsun.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #39 ChaosBoost dedi: Bir şey çıkacağını sanmam. En kötü durumda gerçek hayatta beni kiskirtti der tüyersin. Genişletmek için tıkla... ChaosBoost dedi: Ayrıca... Anlamını farklı bir şey olarak gösterebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Davada yalan söylerse daha fazla ceza alır ama eğer gerçekten kışkırtma varsa bunu diyebilir.
ChaosBoost dedi: Bir şey çıkacağını sanmam. En kötü durumda gerçek hayatta beni kiskirtti der tüyersin. Genişletmek için tıkla... ChaosBoost dedi: Ayrıca... Anlamını farklı bir şey olarak gösterebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Davada yalan söylerse daha fazla ceza alır ama eğer gerçekten kışkırtma varsa bunu diyebilir.