Seviyesizi hak ediyor çünkü işlediği konu olarak ufak çocuklar için seviyesiz 5 yaşındaki bir çocuk böcek yemeyi mi izleyecek ?Yapyap ve Oha Diyorum'u önermemin amacı konuşma tarzlarının ve üsluplarının çocuğa uygun olacağını düşündüğüm için.
Ha Technopat ile arasında bir husumet olabilir, orası beni aşar, ancak eğer aranızda bir husumet yoksa bence "Seviyesiz" lafını hak etmiyorlar, çünkü bence ağır bir laf.
Ya da belki hak edecek bir şey yapmışlardır ben kaçırmışımdır.![]()
Cem canlı yayında küfür etmişti geçen günYapyap ve Oha Diyorum'u önermemin amacı konuşma tarzlarının ve üsluplarının çocuğa uygun olacağını düşündüğüm için.
Ha Technopat ile arasında bir husumet olabilir, orası beni aşar, ancak eğer aranızda bir husumet yoksa bence "Seviyesiz" lafını hak etmiyorlar, çünkü bence ağır bir laf.
Ya da belki hak edecek bir şey yapmışlardır ben kaçırmışımdır.![]()
Abi Mediakraft'taki Hakan sizi izliyormuşBu seviyesiz kanalları önermek zorunda mısınız ? 5 yaşındaki çocuğu geri zekalı bir zombiye çevirmek değil amacım.
Recep abi sen bilirsin ama bence 5 yaşındaki birinin bilgisayardan video izlemesi için erken bana göre. Onun yerine televizyonda çocuk kanalları var oralara bakması kişisel gelişimi için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Amcası veya dayısı olarak annesiyle veya babasıyla durumu izah edebilirsiniz. Bence 5 yaşındaki birinin bilgisayardan video izlemesi için erken bana göre tabi ki kontrollü oluyorsa bu bir şey diyemem yanlış sitelere girme ihtimali var bilgisayardan bir şey silme ihtimalide var. Önemli bir dosyayı bence televizyon akıllıysa oradan YouTube izlesin değilse bilgisayar kullanacaksa sürekli denetim altında olması gerek. Çocuk daha bu. İnternette psikolojisini bozacak bir sürü bilgi ve olay var onun için diyoruz.Ne fark etti televizyon veya YouTube ? Çocuğu yapan ben değilim. Anne babası ilgilenmiyorsa ben mi ilgilenicem ?
Mesjını okumadan yazacaktım bi baktım benim yazdıklarımın aynısını yazmışsın. Kesinlikle katılıyorum sana, çünkü internette sadece komedi veya oyun videoları yok korkunç videolar içeriği kötü videolar da youtube de var. Onlar küçük yaşta birinin psikolojisini bozabilir ve hayatını olumsuz etkiler. Mesela ben eskiden Arka Sokaklar dizisinden korkardımAmcası veya dayısı olarak annesiyle veya babasıyla durumu izah edebilirsiniz.Bence 5 yaşındaki birinin bilgisayardan video izlemesi için erken bana göre tabi ki kontrollü oluyorsa bu bir şey diyemem yanlış sitelere girme ihtimali var bilgisayardan bir şey silme ihtimalide var önemli bir dosyayı bence televizyon akıllıysa oradan YouTube izlesin değilse bilgisayar kullanacaksa sürekli denetim altında olması gerek çocuk daha bu internette psikolojisini bozacak bir sürü bilgi ve olay var onun için diyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.