Küfürsüz YouTube Kanalları

Oyun Günlüğü ve Oyun Portal olabilir.
Kaliteli ve nezih içerikler üretiyorlar.

Yapyap ve Oha Diyorum'u önermemin amacı konuşma tarzlarının ve üsluplarının çocuğa uygun olacağını düşündüğüm için.

Ha Technopat ile arasında bir husumet olabilir, orası beni aşar, ancak eğer aranızda bir husumet yoksa bence "Seviyesiz" lafını hak etmiyorlar, çünkü bence ağır bir laf. :)

Ya da belki hak edecek bir şey yapmışlardır ben kaçırmışımdır. :)

Yapyap ve Oha Diyorum'u önermemin amacı konuşma tarzlarının ve üsluplarının çocuğa uygun olacağını düşündüğüm için.

Ha Technopat ile arasında bir husumet olabilir, orası beni aşar, ancak eğer aranızda bir husumet yoksa bence "Seviyesiz" lafını hak etmiyorlar, çünkü bence ağır bir laf. :)

Seviyesizi hak ediyor çünkü işlediği konu olarak ufak çocuklar için seviyesiz 5 yaşındaki bir çocuk böcek yemeyi mi izleyecek ?

Cem canlı yayında küfür etmişti geçen gün :D

Çok faydalı kanallar var.

Yeşildevinmaceraları-Kendisi bir rpg hayranı videolarını düzenli olarak çekiyor.
Eastergamerstv-hergün herçeşit video oyun portalla birlikte çekiyor arada
Oyunlog-abonesi azda olsa videoları 1000+ üzerinde kesinlikle tavsiye ederim
Oyunportal-Taklacı king :D
pintipanda-aralarında izleyicileriyle en çok vakit geçiren adamın hassıdır kendisi :)
Beril sergün-Kendisi bir sims hayranı
Gamerroccko-30 yaşlarında hayatında hiç küfür etmemiş ve bilgisayarında titan x olan iyi bir adam :D
Teasycat-Garip bir ses tony var :D

Ve yabancı bir tane kanal söylüyorum çoğu kişi biliyordur her oyunla ilgili funny moments yapıyor adamlar GameSprout kesinlikle tavsiye ederim.Abi yazdıklarım çoğu 100 bin abone üzerinde ve hiç küfürlü video çekmediler hepsini öneririm özellikle Pintipanda her yaşıta uygun videolar çekiyor kendisi adamın hassıdır.

Recep abi sen bilirsin ama bence 5 yaşındaki birinin bilgisayardan video izlemesi için erken bana göre. Onun yerine televizyonda çocuk kanalları var oralara bakması kişisel gelişimi için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ne fark etti televizyon veya YouTube ? Çocuğu yapan ben değilim. Anne babası ilgilenmiyorsa ben mi ilgilenicem ?

Ne fark etti televizyon veya YouTube ? Çocuğu yapan ben değilim. Anne babası ilgilenmiyorsa ben mi ilgilenicem ?
Amcası veya dayısı olarak annesiyle veya babasıyla durumu izah edebilirsiniz. Bence 5 yaşındaki birinin bilgisayardan video izlemesi için erken bana göre tabi ki kontrollü oluyorsa bu bir şey diyemem yanlış sitelere girme ihtimali var bilgisayardan bir şey silme ihtimalide var. Önemli bir dosyayı bence televizyon akıllıysa oradan YouTube izlesin değilse bilgisayar kullanacaksa sürekli denetim altında olması gerek. Çocuk daha bu. İnternette psikolojisini bozacak bir sürü bilgi ve olay var onun için diyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amcası veya dayısı olarak annesiyle veya babasıyla durumu izah edebilirsiniz.Bence 5 yaşındaki birinin bilgisayardan video izlemesi için erken bana göre tabi ki kontrollü oluyorsa bu bir şey diyemem yanlış sitelere girme ihtimali var bilgisayardan bir şey silme ihtimalide var önemli bir dosyayı bence televizyon akıllıysa oradan YouTube izlesin değilse bilgisayar kullanacaksa sürekli denetim altında olması gerek çocuk daha bu internette psikolojisini bozacak bir sürü bilgi ve olay var onun için diyoruz.
Mesjını okumadan yazacaktım bi baktım benim yazdıklarımın aynısını yazmışsın. Kesinlikle katılıyorum sana, çünkü internette sadece komedi veya oyun videoları yok korkunç videolar içeriği kötü videolar da youtube de var. Onlar küçük yaşta birinin psikolojisini bozabilir ve hayatını olumsuz etkiler. Mesela ben eskiden Arka Sokaklar dizisinden korkardım :) Recep abi neden böyle tepki vermiş anlamadım sonuçta yardımcı olmaya çalıştım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı