Çözüldü Küpe taktırdıktan sonra kulak üstü kulaklık takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Küpe taktırdım. Kulaklık taksam sorun olur mu? Sorun oluyorsa tek kulağı takıp diğer kulağı ise kulağımın arkasına devirsem sorun olur mu?

Merhaba. Küpe taktırdım. Kulaklık taksam sorun olur mu? Sorun oluyorsa tek kulağı takıp diğer kulağı ise kulağımın arkasına devirsem sorun olur mu?

15-20 dakika gibi kısa sürelerde kulağı çevreleyen modeller kullanmanız bir sorun oluşturmayacaktır. 1 saate varan sürede kulakta bariz bir ağrı ve yanma hissedersiniz.

Tamamen kendi deneyimlerim doğrultusunda yazıyorum illa kullanacağım derseniz tavsiyem kulak çevreleyen modelleri kısa süreli kullanmanız olacaktır.

15-20 dakika gibi kısa sürelerde kulağı çevreleyen modeller kullanmanız bir sorun oluşturmayacaktır. 1 saate varan sürede kulakta bariz bir ağrı ve yanma hissedersiniz.

Tamamen kendi deneyimlerim doğrultusunda yazıyorum illa kullanacağım derseniz tavsiyem kulak çevreleyen modelleri kısa süreli kullanmanız olacaktır.
Kulaklığım Galax Sonar 01. Deri padleri olan bir kulaklık. Bu bir sorun oluşturur mu peki?

Kulaklığım Galax Sonar 01. deri padleri olan bir kulaklık. Bu bir sorun oluşturur mu peki?
Kulak memesinden deldirdiğinizi varsayarak soruyorum. Kulak memenize temas ediyor mu?

Deldirdim. Kulak memesine temas ettirmeden yukarıda tutuyorum.
30 dk yi aşmayacak, kulak memenize ve küpenize değmeyecek şekilde kullanabilirsiniz. Ara verip havalandırmanız daha iyi olacaktır.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı