C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #21 teloneri dedi: Ülkeyi bölmek isteyen yok kardeşim sakin olun Almanya'da Türk okulları varsa türkiyede'de Kürt okulları olmalıdır isteyen gönderir isteyen göndermez. Genişletmek için tıkla... Almanya'daki Türk okullarını Türkiye devleti kurdu Almanya degil.
teloneri dedi: Ülkeyi bölmek isteyen yok kardeşim sakin olun Almanya'da Türk okulları varsa türkiyede'de Kürt okulları olmalıdır isteyen gönderir isteyen göndermez. Genişletmek için tıkla... Almanya'daki Türk okullarını Türkiye devleti kurdu Almanya degil.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.004 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Ağustos 2025 #22 teloneri dedi: Teröristle Kürt aynı şey değildir. Genişletmek için tıkla... Zaten düzgünce yaşayan Kürt'lerin Türkçeden rahatsız olduğunu sanmıyorum.
teloneri dedi: Teröristle Kürt aynı şey değildir. Genişletmek için tıkla... Zaten düzgünce yaşayan Kürt'lerin Türkçeden rahatsız olduğunu sanmıyorum.
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #23 teloneri dedi: Teröristle Kürt aynı şey değildir. Genişletmek için tıkla... Ben Kürt'lerin %70'nin PKK Türkiye'ye girse onları destekliyeceklerini düşünüyorum.
teloneri dedi: Teröristle Kürt aynı şey değildir. Genişletmek için tıkla... Ben Kürt'lerin %70'nin PKK Türkiye'ye girse onları destekliyeceklerini düşünüyorum.
Öyledolaşanbirisiyim Picopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 304 18 Ağustos 2025 #24 teloneri dedi: Teröristle Kürt aynı şey değildir. Genişletmek için tıkla... Ama teröristler kürttür.
teloneri Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #25 CarpeDiemss dedi: Almanya'daki Türk okullarını Türkiye devleti kurdu Almanya degil. Genişletmek için tıkla... Yasaklasalardı kurabilecek miydin?
CarpeDiemss dedi: Almanya'daki Türk okullarını Türkiye devleti kurdu Almanya degil. Genişletmek için tıkla... Yasaklasalardı kurabilecek miydin?
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #26 Federal bir düzende olmadığımız sürece gelmemeli federasyona geçsek bile sadece Kürt yoğunluktaki bölgelerde olmalı. Elin Giresunlusu Afyonlusu kürtçeyi ne yapsın mesela? t: Üniter devleti sonuna kez savunurum.
Federal bir düzende olmadığımız sürece gelmemeli federasyona geçsek bile sadece Kürt yoğunluktaki bölgelerde olmalı. Elin Giresunlusu Afyonlusu kürtçeyi ne yapsın mesela? t: Üniter devleti sonuna kez savunurum.
beratinhoo Picopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #27 Hocam ana dil diyorsanız olamaz ama Kürt okulları olmalıdır isteyen istediği dili öğrenir öğrenmez ona kalmış.
Hocam ana dil diyorsanız olamaz ama Kürt okulları olmalıdır isteyen istediği dili öğrenir öğrenmez ona kalmış.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.589 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #28 teloneri dedi: Yasaklasalardı kurabilecek miydin? Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman Türkiye'de de yasak kürt okulları kurmak.
teloneri dedi: Yasaklasalardı kurabilecek miydin? Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman Türkiye'de de yasak kürt okulları kurmak.
teloneri Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #29 berksahin_0 dedi: Ben Kürt'lerin %70'nin PKK Türkiye'ye girse onları destekliyeceklerini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum.
berksahin_0 dedi: Ben Kürt'lerin %70'nin PKK Türkiye'ye girse onları destekliyeceklerini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de Türklerin %70'inin savaş anında yurt dışına kaçacağını düşünüyorum.
C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #30 teloneri dedi: Yasaklasalardı kurabilecek miydin? Genişletmek için tıkla... Yasak olmadıgı için kuruldu zaten?
teloneri dedi: Yasaklasalardı kurabilecek miydin? Genişletmek için tıkla... Yasak olmadıgı için kuruldu zaten?