Steam Kütüphanesi sıfırlandı

SweCra

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 2018-2019 yıllarında ETS oynamak için bir Steam hesabı açtım ve ETS'yi satın aldım o zamanlar laptopum vardı ve bir süre sonra bozulduğu için ne hesaba ne de oyuna girdim. Aradan 6 yıl kadar geçmiş ve şimdi aklıma geldi hesabın şifresini vesaire sıfırladım ve giriş yaptım.
Ancak Steam kütüphanem sıfırlanmış ve satın aldığım oyun ve DLC'ler yok.

Yardımcı olur musunuz neden böyle bir şey oldu?

Hesabım resmen sıfırlanmış gibi profilim seviyem her şeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam başka açtığınız bir hesaba girip onu o hesap zannediyor olabilirmisiniz
Steam calculator diye bir site var ordan baktim hesap 5.6 yıl önce açılmış gözüküyor

Yıllardır aynı numara ve maili kullanıyorum zaten hesap hem telefon hem maile bağlı

Steam uygulamasına girip en üstteki kısımdan yardım > Steam destek > satın alımlar şeklinde menüye girip kontrol et. Muhtemelen yanlış hesabı hatırlıyorsun.

Steam uygulamasına girip en üstteki kısımdan yardım > Steam destek > satın alımlar şeklinde menüye girip kontrol et. Muhtemelen yanlış hesabı hatırlıyorsun.
Hocam yanlış bilmiyorsam numara veya mail üzerine tek hesap açılıyor
Satın alma geçmişine vesaire baktığımda bomboş profil fotoğrafım bile yok

Bilemiyorum acaba uzun zamandır görmediğim için hesap sıfırlanmış falan olabilir düşüncelerine giriyorum ama çok saçma olur böyle bir şey.
Bir yerde 5 yıldan fazla hesap aktif olmazsa hesap kapatılıyor diye bir şey duymuştum doğruluk oranı var mıdır?

2021de istek listeme road the black sea DLC eklemişim onu buldum

Fotoğraf yükleyemiyorum sunucu hatası veriyor

Son düzenleme:
Farklı bir mail adresine hesap açmış olabilirsin ve yanlış bilmiyorsam tek mail adresine tek hesap bağlanmıyordu çünkü giriş yaparken mail adresini değil kullanıcı adını yazıyorsun. Dilersen Steam sayfasında "Steam hesap adımı veya parolamı unuttum" diye bir bölüm var. Buraya hem mail adresini hem de telefon numaranı yazıp bir kontrol et.

Farklı bir mail adresine hesap açmış olabilirsin ve yanlış bilmiyorsam tek mail adresine tek hesap bağlanmıyordu çünkü giriş yaparken mail adresini değil kullanıcı adını yazıyorsun. Dilersen Steam sayfasında "Steam hesap adımı veya parolamı unuttum" diye bir bölüm var. Buraya hem mail adresini hem de telefon numaranı yazıp bir kontrol et.
Hocam 2sinide denedim aynı hesap çıkıyor

Fotoğraf yükleyemiyorum yüklesem 2021de istek listeme DLC eklemisim

Muhtemelen farklı bir mail adresine açtın hesabı eğer hatırladığın mail varsa onları da yaz ve onları kurtarmayı dene. En son çare olarak Steam destek sayasından talep oluşturarak sorabilirsin fakat dediğin gibi hesap aktif olmasa bile Steam sen silmediğin sürece senin hesabındaki hiçbir şeyi silmiyor.

Geri
Yukarı