A asafakar Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 47 Çözümler 2 Yer Evren Ülkesi,Dünya şehri,Türkiye mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar, son zamanlarda fazla küfür etmeye başladım, kontrolümü kaybetmeye başladım. Fazla uğraşıyorum ama her gün ağzımdan bir küfür çıkıyor kesinlikle.Küfretmeyi bırakmak istiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2020
Arkadaşlar, son zamanlarda fazla küfür etmeye başladım, kontrolümü kaybetmeye başladım. Fazla uğraşıyorum ama her gün ağzımdan bir küfür çıkıyor kesinlikle.Küfretmeyi bırakmak istiyorum. Bana yardım edebilir misiniz?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 24 Şubat 2020 #2 Ortamını düzelt. Bence en büyük etken bu. Kötü arkadaş seçimi yüzünden bende aynı sorunu yaşamıştım.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 24 Şubat 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle az da olsa küfür etmeyi azaltıyorsun.Günde artık kaç tane küfür ettiğimi sayıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle az da olsa küfür etmeyi azaltıyorsun.Günde artık kaç tane küfür ettiğimi sayıyorum.
rootsh Megapat Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 372 24 Şubat 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A asafakar Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 47 Çözümler 2 Yer Evren Ülkesi,Dünya şehri,Türkiye mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #5 Lodge dedi: Ortamını düzelt. Bence en büyük etken bu. Kötü arkadaş seçimi yüzünden bende aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Öyle kolay değil herkes arkadaşlarına dikkat et diyor arkadaşlarım benim on katı küfrediyor. Haklısın ama bırakamıyorum ki
Lodge dedi: Ortamını düzelt. Bence en büyük etken bu. Kötü arkadaş seçimi yüzünden bende aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Öyle kolay değil herkes arkadaşlarına dikkat et diyor arkadaşlarım benim on katı küfrediyor. Haklısın ama bırakamıyorum ki
Skyblues85 Centipat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 439 Çözümler 1 24 Şubat 2020 #6 Arkadaş ortamı küfürlüyse mecburen kişi de küfür etmek zorunda kalıyor. Ortamı değiştirirsen muhtemelen düzelir.
Arkadaş ortamı küfürlüyse mecburen kişi de küfür etmek zorunda kalıyor. Ortamı değiştirirsen muhtemelen düzelir.