Kul hakkından korkar mısınız?

Kul hakkından korkar mısınız?

• Evet

Oy: 99 78,6%
  • Abartılmamalı

Oy: 14 11,1%
  • Hayır

Oy: 13 10,3%

• Oy verenlerin toplamı
    126
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne garip insanlar var Bi' çıkışa gel döveyim seni demediği kalmış. Çoğunluktan güç alıyor bunlar.

Din denen olgunun ne kadar baskıyla yayılan bir şey olduğunu kendi ağzıyla söylüyor. Ona göre bir ateistin namaza zorla götürülmesi dinin ayıbı değil de ateist kişinin zayıflığı.
Bunlara gülünce de biz suçlu oluyoruz.

Cok dindar olan arkadaslar Rusya'da dogsa emin olun okuz Slav milliyetcisi Rus ayisi olurlardi. Cin'de dogsalardi da 200.000 Uygur'u tutuklamanin milletleri icin sart olduguna inanirlardi. Al iste Kars'ta sinirin solunda dogan yobaz muslumanken 1 km doguda doganda yobaz hristiyan Ermeni oluyor. Ikisi de birbirinden nefret ediyor. Aralarindaki tek fark sans eseri 1 km farkli konumda dogmus olmak. Ikisine de sorsan dunyanin tek gercek inancina sahipler. Ahlakla dinin hic bir ilgisi yok. Ateist Norvec'te cuzdaninizin gelme ihtimali %99 dindar olan ulkemize gore kac kat fazladir sizce? Iyı insan iyidir, kotu de kotudur. Sadece dindar oldugu icin ahlakli olan ya da iyi olan gormedim. Tersi de gecerli. Oyle binlerce sayfalik kitaplar tefsirlere ihtiyac yok. Cocuklariniza kendisine yapilmasini istemedigi seyi baskasina yapmamasi gerektigini ogretebilseniz zaten baska binlerce kural ve rituele ihtiyacta kalmayacak.

Atıyorum birisi bir kızı taciz sonra da çok pişman oldu affedilecek mi? Ben etmem. İşte dininiz bu yüzden saçma.
Eğer pişman olup tövbe eder ve cezasını çekerse Allah'ta onu affeder. İşte sen etmeyeceğin için bu dini kabul etmedin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…