Kulağa su kaçması sonrası işitme kaybı

waxonnn

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2022
Mesajlar
1.141
Çözümler
11
Merhaba. Dün duş aldıktan sonra kulağıma su kaçtı, genelde hemen çıktığı için uğraşmadım fakat 1 gün geçmesine rağmen su çıkmadı. Şu an 2. gün ve sağ kulağımı (su kaçan kulak) sol kulağıma oranla daha az duyuyorum. Google'da bayağı bir baktım oradaki çözümler işe yaramadı. Tedavi için randevu almak istediğimde ise randevuyu sözde doluluk sebebi ile vermedi :D Sizin bildiğiniz bir taktik var mı? Bir kulağımın az duyması çok kötü hissettirdi şu an.
 
Son düzenleme:
Başınızı o kulağınızın tarafına dönün ve diğer kulağınıza vurun o su çıkacaktır. Bende de oldu fakat çok ciddi bir şey değildi. Suyu çıkarmak için bazı eylemler deneyin.
 
Merhaba. Dün duş aldıktan sonra kulağıma su kaçtı, genelde hemen çıktığı için uğraşmadım fakat 1 gün geçmesine rağmen su çıkmadı. Şu an 2. gün ve sağ kulağımı (su kaçan kulak) sol kulağıma oranla daha az duyuyorum. Google'da bayağı bir baktım oradaki çözümler işe yaramadı. Tedavi için randevu almak istediğimde ise randevuyu sözde doluluk sebebi ile vermedi :D sizin bildiğiniz bir taktik var mı? Bir kulağımın az duyması çok kötü hissettirdi şu an.

Hastane yaptık diye övünenler çok halbuki. Sol kol uyuşmasına bile 1 ay sonrasına anca alabildim, sonra mr ve emg istedi onlara da tam 4 ay sonraya alabilmiştim :D yani muayene olmam 5 ay sürdü.
 
Hocam bende de oluyor aynısı her banyo yaptığımın sabahı ama her gün kulaklık son ses müzik dinlediğim için içerde pek dayanamıyor herhalde geçiyor kendiliğinden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı