Kulağımda uzun süreli çınlama oluyor

Dün başladı ve hemen delirtme noktasına getirdi. Sürekli bir çınlama var kulağımda sanki düdüklü tencerenin sessiz hâli gibi veya yan komşum evi süpürüyormuş gibi ve veya CS de Flash yemiş gibi bir ses var hatta sanırım tam olarak O, benim kulağım küçüklükten beri kir atmazmış yarın temizlemeye gideceğiz inşaallah geçer, ve bir şey daha sormak istiyorum insanların rahatsız olduğu bir husustur; kulakta çıt çıt veya işte pıt pıt sesi, ben resmen bu sesi istediğim zaman yapıp istediğim zaman yapmayabiliyorum ve ne yazik ki alışkanlık olmuş bu sesi genel olarak yapıyorum. Bu sesi çıkarmam kulağıma zarar verir mi?

Konu biraz eskimiş fakat çözüm bulunmadıysa şunu söylemek isterim: Bende orta kulak intihabı mevcut, her 2-3 güne bir 30-40 saniyelik çınlamalar oluyor. Eğer Otitis hastasıysanız normal bir durum diyebilirim.
 
Konu biraz eskimiş fakat çözüm bulunmadıysa şunu söylemek isterim: Bende orta kulak intihabı mevcut, her 2-3 güne bir 30-40 saniyelik çınlamalar oluyor. Eğer Otitis hastasıysanız normal bir durum diyebilirim.
30-40 saniye ne güzel 57 gündür kulağımın içinde garip garip sesler var ve şuanda cızırtı var dırrrrdırıdırııdırrrr dırıdırıdırrr diye bir ses var adeta midemi bulandırıyor böyle daha ne kadar yaşayabilirim bilmiyorum inşallah geçer. Hiç bir Tinnitus hastasından duymadım bu şikayeti ( sesin değişme şikayetini ). Ben Tinnitus olduğumu sanmıyorum bende başka birşey var gibi geliyor bir film çekmedi doktorlarda. Hayat enerjimi sömürdü resmen ses eve gelmeye korkar oldum sessiz olduğu için sesi duycam diye. Bugün dışarıda da duydum... Sessizliği özledim abi kafa dinlemek istiyorum artık. Sürekli ses duymaktan kafam ağrımaya başladı, ses sabit dursa alışacağım, ama ses bir artıyor bir azalıyor olmadı değişiyor. Bilmiyorum daha ne kadar katlanabilirim inşallah geçer yoksa nasıl yaşıyacağım bilmiyorum.
Offf çok şükür ya baya azaldı ses ve sabit bir hâl aldı bu kadarına da katlanabilirim sanırım. @reptile hocam size çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz sağolun.
Eğer bu durumu sonradan yaşayıp bilgi almak isteyen olursa diye yazıyorum şuan : 3 aya yakın sürdü 82 gün falan oldu heralde. Kulağımda sıvı varmış özel doktora gittim o söyledi sakız çiğnememem gerektiğini söyledi. Devlet hastahanesindekiler sakız çiğne demişti böyle bir durum yaşıyorsanız beklemeyin özele gidin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı