K Kayıppat Kilopat Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar bir kulaklık almayı düşünüyorum. PUBG Mobile için bu 2 kulaklık arasında kaldım. Ara sıra bisiklette sürüyorum bunu da göz önünde bulundurun lütfen. Page Not Found - Aliexpress.com 51.2AU $ |Mpow Flame 2 Bluetooth Earphones Ipx7 Waterproof Wireless Sports Earbuds W/ Cvc6.0 Noise Cancelling Mic Headphone For Sports Gym - Earphones & Headphones - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com s.click.aliexpress.com Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2019
Arkadaşlar bir kulaklık almayı düşünüyorum. PUBG Mobile için bu 2 kulaklık arasında kaldım. Ara sıra bisiklette sürüyorum bunu da göz önünde bulundurun lütfen. Page Not Found - Aliexpress.com 51.2AU $ |Mpow Flame 2 Bluetooth Earphones Ipx7 Waterproof Wireless Sports Earbuds W/ Cvc6.0 Noise Cancelling Mic Headphone For Sports Gym - Earphones & Headphones - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com s.click.aliexpress.com