Kulak üstü kulaklık kablosu jakını lehimlemek

arslankaan99

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Freelancer
Merhaba. Elimde Philips'in 50 TL'lik kulaklığı var bir süre önce tek taraftan ses gelmemeye başladı ve ben de garantiye verdim. 30 TL gibi bir tamir ücreti çıkardılar ben de kabul etmedim. Onun yerine kendim tamir etmek istiyorum. Piyasa da jakı olan 1 metre üzeri bir kabloyu nereden alabilirim. Eski kablonun kulaklık hoparlörüne giden tellerini söküp yerine yeni aldığım sağlam kablolu jakı lehimleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardes kendine yeni kulaklık al çok sağlam olmaz hatta çalışmayabilir.
Hocam hayatta her şeye deneyim ve tecrübe olarak baktığımdan uğraşmak istiyorum sadece. Yoksa parasını verip almak kolaydır. Önce bir ne yapabileceğimi görmek istiyorum
Hocam benim kulaklığımda mikrofonda mevcut o yüzden bu olmaz.

Sendeki ürünün linkini atman daha iyi olur, öneri için.
Kabloda sıkıntı var diyorsan 3.5 jackın boğazından minik minik eğip bükerek arızalı taraftan ne zaman ses gelmeye başlıyor diye saptama şansın olabilir. Jacka yakınsa kesip jacka lehimlersin, makaronla da lehimlenen yeri birkaç kez kaplarsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı