Kulak üstü kulaklık ve mikrofon önerisi

CrossTR

Megapat
Başlıkta yazdığım gibi ama AliExpress değil, shenzhenaudio tarzında bir site var mı?
Oradan IEM'ler aldım memnunum da bir de open back kulaklık bakıyorum. Fio FT1 Pro iyi diyorlar ama ikinci el Sennheiser ile aynı fiyat o kadar parayı ona versem daha mantıklı gibi en azından adı var.

Bir bütçe belirtmemişiniz ama AKG K702 önerebilirim. İkinci el Sennheiser'dan kastını HD560s ise kesinlikle o da tercih edilebilir. Kaynağınız güçlüyse HiFiMan HE400se çok keyiflidir. Bütçeniz dar ise Superlux HD 681 EVO falan da düşünülebilir.
Mikrofon için Fifine'ın ürünlerinden seçebilirsiniz. Kendim de kullanmaktayım, kullanan tanıdıklarım da var son derece f/p.

Bir bütçe belirtmemişiniz ama AKG K702 önerebilirim. İkinci el Sennheiser'dan kastını HD560s ise kesinlikle o da tercih edilebilir. Kaynağınız güçlüyse HiFiMan HE400se çok keyiflidir. Bütçeniz dar ise Superlux HD 681 EVO falan da düşünülebilir.
Mikrofon için Fifine'ın ürünlerinden seçebilirsiniz. Kendim de kullanmaktayım, kullanan tanıdıklarım da var son derece f/p.
Sistem başlığı değiştirmiş. Ben daha çok yurtdışından shenzhenaudio tarzı alabileceğim bir site sormuştum.

Saol öneriler için bakacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı