Kulaklığı PS3'e bağlama

alper9335

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. USB girişli kulaklığı PS3 cihazıma bağlamak istiyorum ama internette araştırdım sadece mikrofon çalışıyor diyorlar. Çözüm yolu olarak dönüştürücü kullanın diyorlar ama zaten benim kulaklığım USB girişli bir kulaklık. Nasıl ses alabilirim ps'den, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Peki attığınız video daki aparatların adları neler ? İnternetten almak istiyorum da yardımcı olabilirmisiniz ?
Öncelikle PS3'e rca bağlıyorum. Sonrasında bu kabloyu taksam , onada kulaklık taksam çalışır mı acaba ? Şu aparat mı oluyor ? Rca to Stereo
Valla hocam yalan olmasin ben denemedim ama deneyenlerin ise yaradigina dair hem yabanci hem Turk forumlarinda rastladim Attiginiz linkteki aparat videodakinden daha da pratik 3,5mm jakina ceviren aparata ve PS3un RCA kablolarini baska bir aparata gerek kalmadan direk takabiliyorsunuz linkteki kabloya Sahsen ben linktekinin ise yarayacagini dusunuyorum ama dedigim gibi denemeden bilemeyiz Yanliz kablolari taktiktan sonra da ayarlardan Ses cikisinin nereden gelecegini ayarlamaniz gerekiyor Ses cikisini taktigimiz RCA kablosu uzerinden gelmesini secmeniz gerekiyor Secmeniz gereken secenegin ismi de sanirim SCART / AV MULTI OUT tarzi bir sey olmasi lazim Eger yine o ayarlari bulamayabilirsiniz diye asagiya link birakiyorum Yine akliniza takilan bir soru varsa sorabilirsiniz Bu arada eger bu yontemi denemeyi dusunurseniz de sonucu yine buradan bildirirseniz mutlu oluruz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı