Çözüldü Kulaklığı takınca “hoparlör bağlantısı yok” olarak gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PN1

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açtığımda bir anda kulaklık bağlantısı yok olarak gösterdiğini fark etim. Ben de kulaklık soketi ile biraz oynadım ve çıkardığımda bilgisayarımdaki başka bir hoparlöre bağlandığını gördüm ama geri taktığımda yeniden bağlantı yok olarak gösterdiğini fark ettim. Çözümü nedir bu problemin?

Dosya Ekleri

• IMG_6249.jpeg
    IMG_6249.jpeg
    437,5 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_6250.jpeg
    IMG_6250.jpeg
    438,7 KB · Görüntüleme: 12
Çözüm
Bilgisayarımı açtığımda bir anda kulaklık bağlantısı yok olarak gösterdiğini fark etim. Ben de kulaklık soketi ile biraz oynadım ve çıkardığımda bilgisayarımdaki başka bir hoparlöre bağlandığını gördüm ama geri taktığımda yeniden bağlantı yok olarak gösterdiğini fark ettim. Çözümü nedir bu problemin?

Aygıt Yöneticisi'nden ses ile ilgili bütün sürücüleri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat. Sonra Windows Update yapmayı dene.

Aygıt Yöneticisi'nden ses ile ilgili bütün sürücüleri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlat. Sonra Windows Update yapmayı dene.

Çözüm

Vallah çok sağ ol. Sabahtan beridir bir şeyler deniyordum. Senin dediğin sayesinde bilgisayarı açtığım gibi yine kulaklık başladı. Çok sağ ol. Şimdi Valorant'a Radiant kasacağım.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı