Çözüldü Kulaklığın ses kalitesi nasıl artırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
TWS kulaklığımın botla üstüne basıp ezilmesine sebep oldum. Geçici olarak A101'den 20 TL'ye GoMobile kablolu kulaklık aldım ama ses kalitesi hissedilir biçimde kötü. Uygun bir ekolayzer ayarı ile daha iyi yapmak mümkün gibi ama hangi ayarı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda yetkin arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Çözüm
FxSound programı ile hallettim. Önceki kulaklığımı tam olarak tutturamasam da kaliteyi bayağı yaklaştırdım.
FxSound programı ile hallettim. Önceki kulaklığımı tam olarak tutturamasam da kaliteyi bayağı yaklaştırdım.
Önceki kulaklığınızın kalitesi neydi? Kaç liraydı? Eğer arada fark varsa yaklaştırdığınızı sanıyor olabilirsiniz. Yinede Fx Sound'da bir çözüm ama Fiziksel olarak (Kulaklık yani) başta kaliteyi sağlamalı.

Önceki kulaklığınızın kalitesi neydi? Kaç liraydı? Eğer arada fark varsa yaklaştırdığınızı sanıyor olabilirsiniz. Yinede Fx Sound'da bir çözüm ama Fiziksel olarak (Kulaklık yani) başta kaliteyi sağlamalı.
Xiaomi Redmi Buds 3 Lite kulaklığım vardı. 20 liralık kulaklıktan elbette çok iyi bir kalite beklememek lazım ama FxSound ile beni tatmin eden bir kaliteyi elde etmeyi başardım. Sadece bass kısımları yetersiz kalıyor ki onu da muhtemelen halledemem.

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite kulaklığım vardı. 20 liralık kulaklıktan elbette çok iyi bir kalite beklememek lazım ama FxSound ile beni tatmin eden bir kaliteyi elde etmeyi başardım. Sadece bass kısımları yetersiz kalıyor ki onu da muhtemelen halledemem.
"Beni tatmin eden" daha iyi bir açıklama oldu kesinlikle. Geçici olarak kullanabildiğiniz kadar kullanın, zaten bir süre sonra illaki bir yerine bir şey olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı